AKTUELNO

Emisija ''Pitanja novinara'' i predstavnici sedme sile nisu nimalo štedeli zadrugare! Ovo veče promenilo je tok rijalitija!

Subota veče, rezervisana je za ''Pitanja novinara''. Ovog puta, predstavnici sedme sile, doveli su, svojim pitanjima, atmosferu u Beloj kući do usijanja. Krah braka Dragojevića, svađe i ljubavi samo su deo sinoćnih dešavanja na velelepnom imanju u Šimanovcima.

Naime, veče su otvorili Dejan i njegova još uvek zakonita supruga Dalila Dragojević. Oni su stavili sve karte na sto, pa su započeli sa temom njihovih emocija, tj. da li je Dalila očekivala od svog muža da će da joj kaže da ne voldi ljubav, nego da naskače.

Danas si imala ozbiljnu svađu sa Dejanom, kao i prethodnih dana, da li si očekivala od muža da ne vodiš ljubav nego da naskačeš? - glasilo je pitanje.
Nisam ja to ni čula. Bilo je da se ja j, ja sam mu rekla da se ne j nego vodim ljubav, pa je on to rekao. Njemu je ovde potreban jedan Đedović da ga osvesti i rekao mu tu rečenicu koju si ti Darko rekao - rekla je Dalila.

Kako je veče odmicalo, bračni par je sve češće ulazio u sukobe, pa je na konstataciju da se i dalje komentariše njegov postupak iz izolacije, gde vidi svađu Filipa Cara i Dalile Dragojević, on savija glavu i odlazi, Dejan je imao da doda:

I dalje se komentariše scena iz izolacije gde njih dvoje imaju strasnu raspravu i ti vidiš šta se dešava, ali pogneš glavu i izađeš - obratio se Darko Dejanu.
Da, dobio sam napušavanje tada, osećao sam da će se nešto desiti. Sve sam ja dopuštao, ali od pre par dana više neću. Dopuštao sam da bi ona te hirove ispoljila i nastavila dalje normalno - rekao je Dejan.

Ono što niko nije očekivao da će se dogoditi pred kamerama i u ovom rijalitiju, jeste papirološki razvod Dejana i Dalile Dragojević.Ono što je prouzrokovalo u Dalili da javno zatraži papire za razvod bilo je Dejanovo ponašanje i odgovaranje na pitanja. Naime, on je prvo otkrio šta ga je navelo da skine burmu sa svoje ruke:

Mene je sramota i da kažem šta ona radi, ali se dešavaju stvari gde pokušavam sebe fizički da naštelujem, ali mi bude krivo kad neke stvari vidim. Eto, na primer, ono kad ga je zajahala u spavaćoj sobi - komentarisao je Dejan.
Evo, zbog njegovog bola u grudima, tražim razvod od večeras ovde u rijalitiju! - odlučila je Dalila.

Dejan je ponovo progovorio o odnosu sa svojim bratom Davidom Dragojevićem, pa je otkrio da li postoji mogućnost da posle rijalitija stupi u kontakt sa svojom porodicom i pruži ruku pomirenja svojim najmilijima.

Da li ti je drago što ti je David poslao stvari - pitao je Darko.
Nije mi drago, ali refundiraću kada bude trebalo. Situacija kada su trebali da budu tu nisu bili tu, hvatali se za neke stvari za koje nisu trebali, prave mi pritisak sada, ima dosta stvari koje nisu izgovorene. Osećam se dužan. Ne vodi ovo ničemu. Niko od njih mi nije poslao poruku niti bilo šta kada je bila korona. Razumem ja sada njih, ali mi to ne pije vodu. I kada smo se pomirili Dalila je na tome insistirala. Ne bih hteo da im se javim dok ne rešim svoje probleme. Verujem da me pola ljudi ne razume i neshvata jer nema isti odnos sa porodicom, kao ja. Ja ću od sada diktirati šta će biti - rekao je Dejan.

Ono što je navelo sve da se zapitaju da li je bila iskrena ili ne, bila je Dalilina odluka koju je donela odmah nakon Dejanovog izlaganja.

Darko, ja samo moram nešto da kažem, prenaglila sam... Ipak ne želim da se razvedem u rijalitiju - saopštila je Dalila.

Ljubavni par koji, takođe, svakodnevno svojim odnosom intrigira javnost jesu Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović. Naime, u sinoćnoj emisiji, otkriveno je kako se Milica nije dopisivala samo sa Vladimirom Tomovićem, već i sa bivšim dečkom Tare Simov, reperom Nenadom Aleksićem Ša.

Kaži nam nešto više o dopisivanju tebe i Nenada Aleksića Ša - pitala ju je novinarka.
Ja tvrdim da nikada u životu sa njim nisam pisala i da te prepiske ne postoje. Nikada ga nisam pratila na Instagramu, želim da vidim te prepiske - odgovorila je Milica.
Ja nemam problem sa tim, samo se nadam da to nije bilo tokom naše veze. Bar Nenad ne laže za te stvari, ako do sada nije, neka izbaci te prepiske. Mina Vrbaški je ribetina za ovu ovde, ne jede sline, ovde se ne zamera ni Nenad Aleksić Ša, ni Tomović, ni Ante, koga ubeđuje da veruje u njene puste laži? Mensur Ajdarpašić nikada ne bi dozvolio ovo, on sve koristi da bi ispao žrtva, vidi se šta radiš, vidi se da postoji nedostatak emocije s obe strane. Mensur opšti sa maloletnicom, pokazuju blud i nemoral - rekla je Tara.

Pošto je došlo do ovakvog saznanja, Mensur je skočio da odbrani svoju devojku koja tvrdi da prepiska sa reperom ne postoji, pa je tom prilikom počeo da vređa Taru i time ušao u još jedan u nizu, žestoki konflikt sa njom.

Ti si osoba koja mene vređa i ponižava - rekla je Tara.
Ja sam rekao Milici da se tušira posle odnosa, to je sve za nehigijenu moje devojke. Tara želi da me izazove, ali ne znam zašto. Prvo stavi protezu, a onda ulaži u kosu - rekao je Mensur.
Ja sam ovde treću sezonu. Moja prošlost nije sjajna, ali dobro, to je bio moj izbor. Sada sam postala svoj čovek, šta je poenta, ja njega nisam uvredila ni na jedan način. Način na koji se on meni obraća nisu mi jasne, zašto on mene vređa mi tako nije jasno. Ali ne vidim razlog zašto me vređa. Mina je imala lošu prošlost, on je njoj zamerao mnoge stvari, a što se tiče njene izjave da on Milicu ne voli to nije tačno. Meni je gadno da sa nekim spavaš dva meseca, a da ga ne voliš - rekla je Tara.

Za vreme kratke pauze došlo je do žestoke svađe Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića, a ona je svu krivicu svalila na Mensura i zamerila mu ružne reči, koje sada drugi koriste u raspravama protiv nje.

Tvoje cigare nisu moj problem. Ako ja poturam tvoja leđa zbog tebe, očekujem da bar ne budeš bahata prema meni - odbrusio joj je Mensur.
Ti poturaš svoja leđa? Ne, sebe pereš, jer si to sve rekao za mene, to su sve tvoje reči. To je jako ružno, sram da te bude. Nemoj više da me braniš i stavljaš me na svoja leđa. Mnogo si bezobrazno, sad mi dođe da ti opalim takvu šamarčinu - svađala se Milica.
Nemoj da urlaš na mene! Skloni se ako ti ne odgovaram - poručio joj je Mensur.

Ono što je usledilo, definitivno niko nije očekivao. Naime, Filip i Dalila progovorili su javno o svojim vrelim akcijama ispod pokrivača, pa je Dalila iskoristila priliku kako bi osula paljbu po Filipovim bivšim devojkama.

Mi se posvađamo oko Dejana i nekih ovako bezveze situacijama. Naš najveći problem je taj što ne možemo da se opustimo, ja mislim na nju, meni nije neugodno, ja bih mogao svašta, ali mi glupo zbog nje. Meni je normalno što Mensur i Milica imaju se*s u tri popodne. Ali mi imamo neke druge stvari. Se*s je najmanja stvar, to je neko dodatno ispunjenje. Meni je to bilo prva stvar i težio sam tome, sad mii više nije. To je samo pitanje momenta kada će doći do toga. Hteo bih da bude posebno - rekao je Car.
Kako se osećaš kada dodirneš Filipa? Rekla si da te ne upoređuje sa bivšiim devojkama prostitutkama - pitao je Darko.
Mislila sam na Minu i Maju, one su to radile i pričale o tome javno. Rekla sam mu da me ne poredi sa njegovim bivšima, ja nisam imala takve veze - rekla je Dalila.

Bela kuća sinoć se zatresal u par navrata. Naime, prvi put su zidovi odzvanjali onog momenta kada je Miljana Kulić ušla u nikad žešći sukob sa Dalilom i Carem.

Šta su niski udarci, ja nisam prva počela niti sam spomenula kapiju, oni su rekla za mašinicu - rekla je Miljana.
Nemoj da pričaš o njima, sada je bitna naša tema. Pored nekih lepih stvari koje treba da razgovaramo, svašta sam doživeli, ajde da idemo nekim drugim putem, ona neće - govorio je Zola.
Meni nije dobro zbog tebe, ja sam se uvek sama borila sa 60 ljudi. Dalila je udarala na moju kiretažu. Mi se svađamo već danima, kada je ona meni prva pomenula dete i moju kiretažu - ispričala je Kulićeva.
Ti nemaš ni starateljstvo nad detetom, Marija je staratelj - ubacila se Dalila.
Ja sam jedino staratelj, postoje dokazi, idem da popušim - rekla je Miljana.

Još jedna ljubavna veza, koja danima unazad, doživljava ''ljubavne zemljotrese'' jeste veza Viktorije Viki Mitrović i Marka Osmakčića. Ovog puta, Marko je pronašao rešenje za učvršćivanje veze sa Viki, ali je ona u njegovom, još jednom u nizu, sukobu sa Sandrom Rešić, otkrila kako misli da on i dalje sluša Staniju Dobrojević.

Od kada smo stupili u vezu, nismo imali problem, to što je bilo jutros, ona nema ništa sa tim. Razmišljao sam danas, ta scena oko pice, potrudio sam se da njoj bude maksimalno dobro, pokušavam da budem prema njoj dobar. Šta god ona poželi, ja ću se potruditi - rekao je Marko.

Sandra Rešić se pridružila Viktoriji Mitrović i Marku Osmakčiću, a zadrugar joj je sasuo u lice svoje, ne tako lepo, mišljenje.

Sve je to počelo još dok je bila Stanija tu... Ja sve dobro osetim, ona se uvek pere. Uvek tako slatko te savetuje i digne te, ali će te negde s*ebati - rekao je Marko.
On sluša Staniju, Sandra sa mnom nijednom nije prokomentarisala Marka, to zaobilazi i to ne mogu da kažem - ubacila se Viktorija.
Ne znam čime sam ove godine zaslužila mnogobrojne uvrede. Ja od dana jedan njihove veze sam Viki govorila da ne treba da brine šta ko kaže, ako je ona srećna i ako je njoj lepo. Ja nijednu reč nisam rekla za Marka, ni pozitivnu, ni negativnu. Meni Marko nije interesna sfera, videla sam kako vređa žene, čak je i danas sve žene naveo. Mogu da uradim šta god hoćeš, bilo da je to preko Viki ili ovako - objasnila je Sandra.

Jovana Tomić Matora i MC Aleks, uzburkavaju javnost svojim odnosom u prethodnih nekoliko dana, pa je Matora ovog puta iskreno progovorila o svojim emocijama, u čemu je učestvovala i Aleks.

Osećam se loše, neću dozvoliti da me bilo ko pravi budalom i psihopatom. Neću dozvoliti sebi neke stvari, prosto nisam ja to. Posle sinoćnog izlaganja sam se osetila loše, nisam trebala da se ovoliko upuštam i ispadam psihopata. Ne vara me intuicija. Sinoć sam rekla sve šta sam imala. Ona kaže da joj je krivo što me je izgubila, na sve to vrlo lukavo je znala kako će da kaže i šta da radi. Ispada da sam je silila, moj način udvaranja je takav da joj pokažem da joj ništa neće faliti. To je moj način osvajanja nje - rekla je Matora.
Meni je žao što sam je povredila, nije mi bila namera da ispadne psihopata, ni jednog trenutka mi nije bila namera da se ovako oseća. Mislim da ona zna da nisam takav čovek. Svesna sam da sam pogrešila u samom startu, trebala sam da se povučem odmah - rekla je Aleks.

Anđela Đuričić doživela je tranfer blama u sinoćnoj emisije, kako ona kaže, zbog veze sa Matejom Matijevićem.

On više nije ista osoba za mene i sramota me je da se dovodim u isti koš sa ovakvim momkom, uvek doživim neki transfer blama kad on priča i kad je ova tema. Danas smo se raspravljali za stolom, bez razloga je počeo da koristi ružne i uvredljive reči, a kad se desio taj famozni raskid, on mi je obećao da će uvek biti zaštitnički nastrojen prema meni. Da ne pominjem njegovo imitiranje, to govori o njemu, jer sam ja bila njegov izbor, kao i on moj - govorila je Anđela.
U pravu je za moje današnje ponašanje, koje nije bilo okej, nije bilo primereno i slažem se sa tim, nije mi priličilo. Ali ja mislim da je to jedina situacija, danas nije bilo okej, ne mislim da se u prethodnim situacijama nisam tako ponašao. Imitiram pola kuće ovde, nemam lošu nameru. To je neka šala, ona mi ima te neke pokrete, mlatara, skače... Iritira me, to moram da priznam. Da vratim vreme, ne bih bio sa njom. Otkad smo završili tu famoznu vezu, ona sve vreme nakon toga mene provocira - objasnio je Mateja.

Veza koja je počela, kao i veza Filipa Cara i Dalile Dragojević u izolaciji, jeste između Dina Dizdarevića i Mije Jovanović. Stefan Mihić u više navrata je ponavljao kako je srećan zbog njih, pa je ovoga puta detaljno analizirao vezu novopečenog para, i tom prilikom otkrio kako mu se dopada jedna devojka iz kuće.

Ja ću biti iskren... Videćemo koliko će oni ostati u toj vezi. Poenta priče je da cilj opravdava sredstvo, to je sve interesna sfera. Narod sve vidi, naravno. Ja nisam povređen, želim im sve najlepše. Neću da sabotiram, ali neke stvari ću reći iskreno. Imamo dvoje ljudi, koji su se uplašili ispadanja i zato završili u vezi. Ja sam emotivan momak, situacija sa Mijom me je poremetila. Ja sam ciljano njih poslao u izolaciju, znam šta radim, ja sam par koraka ispred njih, znam šta će se dešavati, meni se sviđa druga devojka - obrazložio je Mihić.

Za sam kraj emisije, Tara Simov progovorila je o ljubomori prema Sanji Grujić zbog Mateje Matijevića, sa kojim je imala turbulentnu vezu, koja je pored svih ostalih, obeležila dešavanja u trećoj sezoni aktuelnog rijalitija Zadruga.

Komentarisala si da ne treba da se Mateja druži sa Sanjom jer se bavila prostitucijom - pitala je novinarka.
Ja sam to tako protumačila dok je bila igra istine. Imala sam prostora da to zaključim. Nisam ljubomorna, samo sam joj stavila doznanja, ona je meni simaptična, zgotivila sam je ali nije mi prijala kada je on njoj prišao i poljubio je u vrat. Ja nisam više želela da se družim sa njom - rekla je Tara.
Mateja i ja nismo nikada bili bliski. Ona je mene optužila da se bavim prostitucijom - započela je Sanja.
Ja sam nju stvarno zgotivila ali ona njega mazi po listovima, to nije bilo okej, ja i dalje u glavi nisam rasčistila neke stvari - rekla je Tara.

Njih dvoje su odlučili da nakon emisije, odu u svoje ''ljubavno gnezdo'' koje se nalazi u bračnom krevetu Dragojevića, pa su u naletu strasti završili opet ispod pokrivača. Kako su u toku noći i sami rekli, oni se jedva kontrolišu, jer je strast prevelika, a čini se da im sve teže pada što ne mogu 100% da joj se prepuste. Car se ipak nije zaustavljao, pa je glavu sakrio ispod pokrivača i uživao u svakom milimetru Dalilinog tela.

NEOSPORIVO JE TO DA JE I OVA EMSIJA ''PITANJA NOVINARA'' PROMENILA TOK RIJALITIJA NA DALJE, A KAKO ĆE SE DEŠAVANJA ODVIJATI, OSTAJE NAM DA VIDIMO!

Autor: N.Žugić

#Zadruga