AKTUELNO

Nikad joj teže nije bilo!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Voditelj i novinar Darko Tanasijević je sledeće pitanje postavio  Jovani Tomić Matoroj:

Dokle planiraš da ispadaš psihopata, da li si to zaslužila zato što voliš i zato što si i dalje fer - pitao je Darko Matoru.

Foto: TV Pink Printscreen

Osećam se loše, neću dozvoliti da me bilo ko pravi budalom i psihopatom. Neću dozvoliti sebi neke stvari, prosto nisam ja to. Posle sinoćnog izlaganja sam se osetila loše, nisam trebala da se ovoliko upuštam i ispadam psihopata. Ne vara me intuicija. Sinoć sam rekla sve šta sam imala - rekla je Matora.
Ona kaže da joj je krivo što me je izgubila, na sve to vrlo lukavo je znala kako će da kaže i šta da radi. Ispada da sam je silila, moj način udvaranja je takav da joj pokažem da joj ništa neće faliti. To je moj način osvajanja nje - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je žao što sam je povredila, nije mi bila namera da ispadne psihopata, ni jednog trenutka mi nije bila namera da se ovako oseća. Mislim da ona zna da nisam takav čovek - rekla je Aleks.
Svesna sam. Pogrešila sam u samom startu, trebala sam da se povučem odmah - izjavila je Aleks.
Ona je meni rekla za stolom svoje emocije, to se ne radi tako. Izvozala me. Ja sam rekla da intima nije samo prst u vaginu. Za mene je intima kada se probudiš zagrljen. Ovde ima momaka kojima se sviđa - rekla je Matora.
Ona je upravo sada izgovorila sam ja njena greška, ja nju ne gledam ne primećujem. Neću da je vređam. Ona zna šta ja zaista mislim - rekla je Matora.
Ja ne bih mogla da pružim ništa više od onog maženja i poljupca, stvarno. Nemam potrebu da se pravdam nikome, ni ovde ni nikome - rekla je MC Aleks.
Nije pošteno, ti kada si videla gde ide odje*ala si. Trebala si reći "možemo biti drugovi", a ne sada kada bi Matora izviđača ti njoj ćao - ubacio se Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta:

Autor: N.V.

#Jovana Tomić Matora

#mc aleks