AKTUELNO

Ne žele da se suzdržavaju!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Voditelj i novinara Darko Tanasijević je postavio pitanje Dalili Dragojević i Filipu Caru:

Puno ljudi bi se ponašali mnogo gore nego Dejan, nije uobičajeno. Ne zna se šta je gore, povređen muškarac ili povređena žena - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Prethodnih dana ste imali svađe, kako se izgladili svoj odnos - postavio je pitanje Darko.
Mi se vozimo u šaragama i onda malo po rupama brm brm brm i tako - rekao je Filip.
Ja ne mogu da pričam u naše ime, ne možemo da se suzdržimo - rekla je Dalila.
Mi se posvađamo oko Dejana i nekih ovako bezveze situacijama. Naš najveći problem je taj što ne možemo da se opustimo, ja mislim na nju, meni nije neugodno, ja bih mogao svašta, ali mi glupo zbog nje - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je normalno što Mensur i Milica imaju se*s u tri popodne. Ali mi imamo neke druge stvari. Se*s je najmanja stvar, to je neko dodatno ispunjenje. Meni je to bilo prva stvar i težio sam tome, sad mii više nije. To je samo pitanje momenta kada će doći do toga. Hteo bih da bude posebno - rekao je Car
Kako se osećaš kada dodirneš Filipa - pitao je Darko.
Nije sad da mi prosipamo neku finoću ali za neke stvari nam je potrebno vreme, on kaže da je to radio i pre, ali ja te stvari nisam radila trasparentno. Prevelika je strast između nas. LJubimo se non stop - rekla je Dalila.
Ja bih voleo da to bude posebno - rekao je Car.
Rekla si da te ne upoređuje sa bivšiim devojkama prostitutkama - rekao je Darko.
Mislila sam na Minu i Maju, one su to radile i pričale o tome javno. Rekla sam mu da me ne poredi sa njegovim bivšima, ja nisam imala takve veze - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta:

Autor: N.V.