AKTUELNO

Haos!

Emisija ''Pitanja novinara'' je upravo počela, a predstavnik portala Pink.rs novinar Darko Tanasijević, postavio je prvo pitanje Dalili Dragojević:

Danas si imala ozbiljnu svađu sa Dejanom, kao i prethodnih dana, da li si očekivala od muža da ne vodiš ljubav nego da naskačeš? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ja to ni čula. Bilo je da se ja j, ja sam mu rekla da se ne j nego vodim ljubav, pa je on to rekao - rekla je Dalila.
Ne mogu da se setim, bila je neka rasprava, rekla je da se suzdržavaju mene. To je ono što sam ja čuo od Đedovića, pa sam ja to negde kroz raspravu ubacio - dodao je Dejan.
Da li te je to povredilo kao ženu što si to dobila baš od Dejana - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je još situaciju koje mene iznenađuju, ali s obzirom na to što sam uradila, još je blag, ali neće moći još dugo da izdrži. Spremna sam na sve, ali naravno da me iznenađuju ove stvari. On je rekao da mogu da se j što se njega tiče, na šta sam mu ja rekla da se ja ne j nego vodim ljubav - rekla je Dalila.
Rekao si da kad bi video njihovu akciju za stolom, da te to ne bi pogodilo - rekao je Darko.
Ne znam da li bi mi neko poverovao ili ne, ali se onda osetim loše, pa ne znam...Kada sam psihički raspoložen i kad sam sebi dao psihički gas, ništa me ne zanima. Kako ide sve hronološki, od početka nisam pola stvari očekivao, pa je počelo sve da se dešava. Doćiće i taj level maks, pa neće moći da suzdrži starst. Ona zna da iritira na sepcifičan način, ali nisam hteo da pokažem koji je, da ne bi nastavila. Ja sam seo i razmišljao, pa zar tebi treba neko od mesec dana da kaže da me ne vređaš, a ti imaš neke uvrede, pritom si me usr**a. Prvo priča vređaj me, ovakva sam onakva, pa onda fina. Izbegavam neke rasprave i pokušavam da bude sve na finjaka - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip je mene zamolio da mi ne izleću te neke uvrede, koje su spremne da se izuste kada se spominje ta neka bolna tema. Osetila sam se da sam sama, jer su me napadali, Filip je ćutao i on je. Miljana je iznela neke stvari koje nisu apsolutno tačne, a pre toga sam ja Matoroj rekla da ne znam zašto sam zatražila njegovu odbranu, kad sam uradila šta sam uradila. Ponese me i kad me uporedi sa nekim automobilima i ostalo. Konstantno mi govori da ću biti u kanalu i obezglavljena u ovom odnosu, pa sam mu ja isto to rekla, što je Filip shvatio da ja njemu pretim, a nije prethodno čuo d aje on meni to rekao - rekla je Dalila.
Kako komentarišeš to što Dejan stalno komentariše za te amove i šarage - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam mu da kad smo u tom autobusu i on nam se nađe na putu, mi ga pregazimo. Ne možeđ mene da sputavaš kad hoću nešto da uradim. Potrudiću se da ga poštedim dok smo ovde - rekla je Dalila.
Kako je moguće da ti skačeš na Cara zbog Demira, a ovamo si ćutao kad je Car hvalio Dalilu pred tobom - pitao je Darko Dejana.
Njemu je ovde potreban jedan Đedović da ga osvesti i rekao mu tu rečenicu koju si ti Darko rekao - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio sam u zabludi i ne volim da gledam u budućnost. Ja kada sam pričao priču o Loznici, to nije bila priča bazirana na sitnicama, nego na svim ljudima koji su bili prisutni. Meni je sada lakše zato što sam ispričao. Reagovao sam tako kad se to desilo, pa sam shvatio da sam pogrešio. U suštini, što se tiče drugih stvari, ja sam imao poverenja u nju i ja sam mesec dana ćutao. Ja sam znao da se ona neće odvojiti, rekao sam joj da pazi šta radi i da ne može tako naglo, jer će pričati da je zaljubljena, kao što je tada i bila. Ja sam svaki put čekao trenutak da je pitam i tako. Ona se šminkala ovde i gledala u njega dok je on bio nominovan. Pitao sam je da li je to namerno uradila, on je ležao na krevetu i dobacio je nešto, pričala si očima. Bilo je isto ono slaganje jorgana u izolaciji, pa sam onda skontao šta radi. Ubacuje me u neki svoj šablon i predstavlja me pred njim drugačije. Međutim, kada su krenule stvari da se dešavaju, sve gore i gore. Pa onda ljubomorne scene, kad je grlio Deniz i ostalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Žugić

#Pitanja novinara

#Zadruga