AKTUELNO

Šok!

Autorka i voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković ugostila je u najnovijem izdanju aktuelne goste, među kojima su se našli bivši zadrugari David Dragojević i Jovana Ljubisavljević, pevačice Marina Visković i Dragica Radosavljević Cakana, pobednica ''Zadruge 1'' i pevačica Kija Kockar, kao i spisateljica Simonida Milojković.

Foto: TV Pink Printscreen

Cakana je otkrila da je često manipulišu s njom.

Ja ne znam da manipulišem, sa mnom manipulišu. Šta da kažem... Primetila sam da stravično manipulišu sa mnom, počevši od mog muža, pa nadalje - priča Cakana kroz smeh.
Postoje žene koje vole jake muškarce, a postoje i žene koje vole da su dominantne. Ja nisam takva žena, volim da dam svom muškarcu da se oseća kao muško, to je moja priroda. Ne želim da udaram šakom o sto, žargonski rečeno, mora da mi se taj muškarac dopada, a da bi mi se dopao stvarno ne mogu sa njim da se takmičim u bilo kakvom smislu, to nije moj način - kaže Marina, pa dodaje:
Manipulacija je težak izraz, baš ga ne volim, niti volim manipulaciju bilo kakvog tipa, zato sam rekla Cakani da mi nismo za ovu emsiju. Ja sam nežna, umiljata sam... Cvilim, kukam - smeje se Viskovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kija se ubacila u celu priču sa ličnim iskustvom.

Meni je neko rekao: "Ako me voliš..." Mislim, i ja sam bila izmanipulisana, ali tvrdim da manipulacija ne mora da bude loša. Svi to radimo na neki način kroz sitnice ili velike stvari. Nedaka morate manipulisati sa muškarcem, jer ne zna da se snađe u životu. Ili da se sklonimo, ili da ga pustimo, ali ne znam dokle bi to išlo - otkriva Kija.
Ja sam dugo u braku, kod mene više toga nema. Ovde je sve jedan na jedan, nema tu više manipulisanja. To je neki početak veze, i to su stvarno simpatične manipuliacije, pa to bude nešto bezveze, pa opet simpatične dok ne dođete u fazu da nema potreba za tim - zaključuje Cakana u emisiji "Magazin In".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.