AKTUELNO

Šok!

Zadrugari glasaju za najiritantniju osobu u Beloj kući, Tara Simov je sledeća dobila reč:

Bilo bi sumanuto kad bi stavila bilo koga drugog, ali je to Mensur. Kod nejga me najviše iritiraju te dramske pauze. Meni ništa ne radi, ali me to iritira - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene boli kur*c za sve ovde, ali me Sandra iritira prva ovde. Kao da mi tera neki inat, kao da želi na neki nejasan način da istera neku pravdu. Ovde kad smo ušli, bilo je sve kao iz bajke, a na šta sada liči? Ovi ljudi su bolesni, a i ti si bolesna Aleksandra. Mislim da tvojima nije uopšte lako da te gledaju tako, da plačeš, sediš na betonu i tako. Ako ti ja kažem da budeš normalna, ti meni ovde kontriraš. Ne trebaš da plačeš, a plačeš zbog milion razloga. Dramiš za džabe - rekao je Mića.
Kad god budem bio gladan, uvek ću ukrasti, Tara. Šta šti je, da li si normalna? Ukradeno nam je mleko i šta sad ja treba da vrištim - rekao je Kralj.

Foto: TV Pink Printscreen

Druga osoba je Marko Osmakčić. On ne želi nikada da sasluša nikog, a kako je neko rekao malo pre, škorpije treba jeb**i - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

E Mićo, nemoj tako da pričaš, jeb*m ti sve i nabijem te na kur*c. Nisam ja to rekao. Nemoj da lažeš, jeb*m ti sve - skočio je Marko.

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Žugić