AKTUELNO

Dugo su sarađivali!

Ceo region potresla je vest da je pevač Marinko Rokvić preminuo u 68. godini u Beogradu. Njegova koleginica i dugogodišnja saradnica, Lepa Lukić, slomila se u "Novom vikend jutru" dok je pričala o svom prijatelju.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Naime, pred sam kraj emisije, kada se saznalo da je Marinko preminuo, u jutarnji program televizije Pink uključila se Lepa Lukić, a kako je pevača poznavala dugi niz godina, ona je otkrila kako se oseća u ovom trenutku.

Nisam mogla da se smirim, kukala sam iz sveg glasa! Koliko me je glas nosio, toliko sam kukala! Iznenađena sam bila, moja snaha iz sela mi je javila da se na internetu pojavila infromacija da je umro, bila sam u šoku! Zvali su me novinari, pitali da li sam čula... Zvala sam Nikolu da mu izjavim saučešće, ali on je non-stop zauzet, ne mogu da ga dobijem... Evo, ovim putem i Slavici i njegovim sinovima izjavljujem saučešće - priča Lepa.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo mi je teško, sa njim sam puno sarađivala i 1999. godine smo bili u Kanadi na turneji, tamo nas je zateklo i bombardovanje. Sa njim sam tamo bila zarboljena u jednoj kući, zajedno smo bili, i tako, mnogo mi je teško... Često smo se čuli telefonom, komunicirali smo, nismo se nešto družili, ali smo pričali - otkriva pevačica, pa nastavlja:
On je bio duhovit, znao je mnogo viceva, kao ja... Mnogo mi je teško, bilo ko da ode sa estrade, a kamoli Marinko Rokvić. Ko bi rekao... Čula sam da je bolestan, danima zovem na njegov telefon, ne bi li se neko javio, ali niko se nije javio. Nisam znala u kojoj je situaciji, šta ću, život ide dalje. Mi ćemo tamo svi za njim, neko ranije, neko kasnije - zaključuje Lepa u "Novom vikend jutru".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Lepa Lukić

#marinko rokvić