AKTUELNO

Ne želi da ćuti!

Veliki šef je posle Nominacija zadrugarima poslao obaveštenje da počinje "Igra istine". Prvo pitanje je postavio Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se to desilo sada, do juče si pričao da nećeš skidati tu burmu, danas su pričali da treba da braniš Dalilinog oca - pitao je Marko Dejana Dragojevića.
Danas sam joj rekao "spasi ti mene od sebe". Lakše mi je da skinem burnu. Ona je stavila na prvo mesto svoju sreću, to izaziva lavinu komentara i rekla da je ne interesuje ništa i ničiji komentari. Htela je sreću, ta sreća ima razne efekte. Ja sam malo pre rekao Miljani ako može da ne spominje tvoje roditelje jer ja njih volim. Ali želim da znaš da više neću više biti tu za tebe. Ne razumem zašto ta kapuljača, nisi srećna. Tvoja sreća je moja tuga - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam što sam to rekla danas, odreagovala sam tako, kada se desile te optužbe očekivala sam da će on doći da me zaštiti. U nekom sam tripu. Ružno je puštati ljagu na mene, ja imam pravo da govorim da nisam. Ja sam rekla da me ne zanimaju mišljenja mojih roditelja - rekla je Dalila.
Miljana nije rekla to, nije uvredila tvog babu, jesi se opijala, jesi - rekao je Dejan.
Ti sam nikada nećeš biti, a da li ću da ostati sama ne znam. Da li mene otac podržava ili ne to ne znam, možda me podržava, možda ne - ponavljala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Udata žena, ovde, muž joj tu, kur*aš se ovde pred njim. Tvoje ponašanje ovde kao i brak je foliraža - ubacila se Miljana.
Ne možeš me uvrediti. Meni je žao tvoje majke, gledala sam tvoju majku i plakala sa njom - rekla je Dalila.
Dalila intirektno govori o meni, ogovara me, očigledno da nema mira u kući,pa hoće da me zavadi sa svima ovde. Deset dana je useravala mene da bi opravdala sebe i na kraju rekla da se samo zaljubila - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u  nastavku teksta: 

Autor: N.V.

#Car Filip

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević