AKTUELNO

Žestoko!

U toku su nominacije. Ovonedeljni potrčci su Dino Dizdarević i Mia Jovanović. Neko od njih dvoje će u nedelju zauvek napustiti Belu kuću!

Voditelj Milan Milošević je reč dao Nikoli Grujić:

Foto: TV Pink Printscreen

Od početka smo u okej odnosima. Zasmeta mi to što nekada tračari nešto. Uvek je tu da nešto pozajmi i pomogne. Dobra je devojka, oboje su izuzetno vredni, jutros ona nije ni spavala pomogla je da se opere veš. Šaljem DIna u izolaciju - rekao je Gruja.

Reč je dobila Jovana Tomić Matora:

Sa Mijom nemam komunikaciju nikakvu, sa Dinom imam malo veću. Ja sam jutros sa Banetom i Osmakčićem oplela po svima, tako i on treba da kaže šta ima. Zola je čuo neke ružne stvari o Dinu, a i ja sam isto dok sam bila napolju. Ima on taj šlikt fazon prema drugim ljudima, mada prema meni nije jer nema korist. Mislim da nema lepo mišljenje o nekim zadrugarima. Sačuvaću Dina, šaljem Miju - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je reč dao Stefanu Kariću:

Imam lepo mišljenje o njima, on mi je pozajmio papuče kada sam došao ovde, trebao je malo više da se pokaže. Drago mi je što nije nasilan nego verbalno sve to reši. Želim vam sreću u vezi. Za mene si jedan od dražiš momaka, mada se svađaš u bradu sve. Nemoj da budeš tračara i spletkaroš. Što se tiče Mije, mislim da je dobra osoba u nekim situacija, a u nekim jako drčna, znaš da opsuješ i te kako - govorio je Karić, pa nominovao Dina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u  nastavku teksta:

Autor: N.V.

#Zadrugari