AKTUELNO

Stavili karte na sto!

U toku su "Nominacije". Zadrugari biraju između Mije Jovanović i Dina Dizdarevića, a voditelj Milan Milošević dao je reč Sanji Grujić.

Prokomentarisaću nešto što mi se nije svidelo, proglasila sam ga najperfednijom osoobom. Mislim da Dino priča iskreno, a to što ja uradim nešto pa on prokomentariše, to je već moj problem, a ne njegov. Mislim da je bio usamljen i da je Mia vrlo dobordošla kao podrška. Mia mislim da je liberalna i bez predsrasuda. Mislim da će uz Dina da se skloni uz paba i da viidmo kakva je ona. Devojka se spasila. Rekla sam da je Dino dvoličan i perfidan, ali shvatila sam... Poslaću Miju, jer sam bliža sa Dinom - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći je nominovao Lazar Čolić Zola.

Nisam znao Dina ranije, ali čuo sam lepe stvari za njega. Sa ljudima koje poznaje bio sam u kontaktu. Ovde kad sam došao pričaju da je čovek homoseksulac i da je došao da se perem... Za Miju isto pričaju da voli starije muškarce. Čudne su nominacije, sve je blago, a svašta pričaju. Pametna je, lepo vaspitana, ne vidim njene promašaje koji se ovde pominju. Ispala je prema korektna, dala mi je lepe reči isavete. Čuo sam da ima loš jezik i da je pogana, ali prema meni nemam zamerku. Čuo sam zanimljive priče što se tiče Mije... Kad sam čuo za 50.000 evra, pomislio sam da nisam najgori. Mogu sad bez zezanije da joj kažem jedan savet nikad od toga ništa u životu nećeš napraviti. Poslću tebe, ostaviću Dina - govorio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobila Deniz Dejm.

Čula sam da je stigla iz Milana, moda, zgodna jesi, ali nisi model materijal. Volela bih da se više sređuješ, kao danas. Ako treba neka pomoć, šminkaćemo se. Dobra devojka, vredna, uvek pomaže. Osećala sam amonizitet prema meni. Došao si kod mene da se pomirimo... Rekao si da imaš poklon pomirenja i dao si mi bombone. Njega šaljem - istakla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga