AKTUELNO

Nova drama!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugari su imali prilike da pogledaju kompilaciju o odnosu Miljane Kulić i Lazara Čolića Zola. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Miljani.

Treba da iznesem svoje mišljenje i da grizem istinom i činjenicama. Želim da i on bude aktivan i da vidim Zolu kakav je rekao da će biti. Ne želim da ljubav zavisi da li ću negativno da komentarišem Carev postupak. Ne želim da bude mrtva patka, sedi ćuti i gleda u sto. Iz rijalitija prijatelja nema, ne potrebe da ćuti. Imam motiv i cilja, a on ako ne želi da se zbog toga ne oseća dobro, neka nastavi u ćutnji. Rekao mi je da ćemo da raskineo - pričala je Miljana.
Neke stvari sa strane mi govori na kvarnjaka, a ovde sve lepo priča. Sad se slažem sa 80% stvari. Ima nekih stvari koje joj zameram, kad je u pitanju ovaj klip, pokušava da me ogvarasa Rešićkom. Perifdno joj givorio baš ono što Miljna želi da čuje. Malo pre mi kaže da Sandra Rešić hoće da nas posvađa. Ako tako misliš nemoj da me blatiš, pa neće imati mogućnost da nas posvađa. Da bih ja bio takav, ti meni moraš da olakšaš. Tvoje mišljenje, ubiješ me - rekao je Zola.
Koji vi imate problem? - pitala je Ivana Šopić.
Imamo raspravu i ona mi izgovori katastrofalne stvari i to me kopka. Razumem da ona to kaže u afektu, ali ja to nisam zaslužio - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola, imaš 27 godina ni ne treba da dozvoliš ove stvari. Pokazao si koliko si privržen i koliko možeš da se komentarišeš. Prošle sezone si doživao ono kad si hteo da ti rodi dete. Bio sam svedok napolju i video muku koju trpiš. Ne znam zašto dozvoljavaš da te neko sputava. Ovo nije za njegovo dobro, on je ukaljan - pričao je Car.
Care, ti znaš da ja nju volim i ne želim da završim. Želim da napravim dobar odnos - rekao je Zola.
Ne možeš od go*ana da poraviš pitu. Šta se ovde dobro dešava? - pitao je Filip.
Kad legnemo, zagrlimo se, pijemo kafu - dodao je Lazar.

Foto: TV Pink Printscreen

Dozvoliš neke stvari i prošle godine ono sa Danijelom, a ti njoj nisi priuštio da ona gleda, jer bi kuću sravnila. Ako se njegovo mišljenje kosi, on ima problem, jer zamisli sebe u situaciji. Ona tebe i ovde i napolju šalje krivu sliku. Otkači je i druži se. Puno bolji bi bio sa drugom devojkom. On se bori godinama za nešto, a niko se ne slaže sa tom ljubavlju, bar oni da se slažu - nastavio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga