AKTUELNO

Nastavljaju da šokiraju!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Naredni snimak koji je pušten bio je snimak na kojem Jovana Tomić Matora otkriva Dalili Dragojević kako je poljubila Mc Aleks na blic.

Nakon što su zadrugari odgledali snimak, voditelj Milan Milošević je zamolio Mc Aleks da prokomentariše:

Nisam htela, ali dalje od toga ne mogu. Nisi na silu, ali šta je tu problem? - pitala je McAleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Shvatila si da tebi to ne treba, znači tebi od pola jedan do pola pet ne prijam? Ne razumem...Poljubila sam te na blic. Pa tako reci, a ne da ja stalno ispadam psihopata - rekla je Matora.
Jesam, evo jesam, davala sam ti lažnu nadu - rekla je Mc Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Dešava se to da smo pričali o tome, da ja treba da imam razumevanja i gde smo ispod jorgana pričali, an pta s eona složila, da to treba da se desi na taj način. Nikakvo forsiranje. Ja do žurke, kad sam dobila ono što sam htela, nisam ni forsirala ni pritiskala - rekla je Matora.

Viktorija Viki Mitrović je ustala da prokomentariše:

Ja se družim sa Mc Aleks više nego sa Matorom...Nisam komentarisala ni sa jednom ni sa drugom, jer nisam znala kako da pomognem. Ako su o tome pričali, ne znači da te je neko napterao. Ne mogu da kažem da igra rijaliti, samo nije spremna da prizna to i da joj je to u podsvesti. Ona jednostavno sad hoće i onda kad ustane i vidi kako se to plasira u javnosti, ona se povuče, što nije lepo. Moje viđenje je da ti nisi spremna - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel tebi Matora nedostaje, ali Matora kao Matora - pitala je Rešićeva.
Imam osećaj kao da sam samu sebe rasteretila...Ne znam, ali se osećam tako - odgovorila je Mc ALeks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti meni nabacuješ osećaj griže savesti. Evo rasteretila si se, putuj Igumane...Neću da razmišljam. Zato što se vodim osećanjima, zato i osećam da me laže. Bila sam sa devojkom kojoj su svi za crnim stolom jeb**i mamu, pa me nije lagala - rekla je Matora.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Žugić