AKTUELNO

Od Mensura preko Frana i Cara do oženjenog Gruje! Sve izašlo na videlo!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Milan Milošević je želeo da nastavi temu o Milici Veselinović i njenom neverstvu prema Mensuru Ajdarpašiću:

Voditelja Milan Milošević je želeo da čuje Baneta Đokića.

Foto: TV Pink Printscreen

Bili su u sobama po sat vremena, dopisivali su se preko papirićima. Mi smo trebali da krenemo za Šimanovce, ja sam samo video da na papiriću piše "nemoj mi zameriti zbog onoga, želim ti lep boravak u zadruzi". Ja još uvek čuvam te džakove, možda još uvek imam te papiriće - otkrio je Bane.
On meni pesme nije pevao, gotivimo se - rekla je Milica.
Šta si mu pisala na porukama - pitao je Milan.
Ništa, ništa mu nisam tražila, pričao mi je o njegovoj porodici. Dan posle tog pevala nismo imali telefone,i pričali smo preko prozora - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Noć pre ulazak pevali smo na prozoru, njih šest je pevalo i ona je naručila pesmu i ušla unutra, ja sam joj lupao na vrata i na kontu toga ja joj napisao "ala si me ispoštovala" i to je to - rekao je Gruja.
Je li tebi imponuje što je probala sa njih pet pre tebe - pitala je Tara.
Hteo si da je je*eš. Reci, što ne kažeš, vikao si "kako da odem u sobu, kako da odem do nje" - skočio je Bane.
Mi smo sedeli ispred sobe kada smo trebali da krenemo, ali da su sedeli sat vremena jesu - drala se Ana Spasojević.
Ne, vrata su bila otvorena malo, u mojoj sobi su bila dva kreveta, on je sedeo na jednom, ja na drugom krevetu - branila se Milica.
Ajde sada hoćete od nje da napravite prostitutku. Ona mi se u krst zaklela da nije imala sek*ualne odnose ni sa kim - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta: 

Autor: N.V.

#Zadrugari