AKTUELNO

Drama na samom početku!

Upravo je počela emisija "Gledanje snimaka", voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću, a zadrugarima je pušten prvi klip.

Dalila Dragojević je imala priliku da čuje kako Sanja Grujić ogovara nju i Filip Cara, nekon emotivnog sloma Dejana Dragojevića, kad je video Dalilu i Cara kako se ljube u dnevnoj sobi. Voditelj je dao reč Dalili.

Ovo da govori neko drugi, imalo bi težinu. Ja sam iz Sanjine priče shvatio određene stvari za koje imam pravo da kažem, ovo što sam rekao. Sanja ne može da bude neko ko je kompetetan da ovako priča. Video sam situaciju na kauču, poljubila si iznenada čoveka koji je oženjen i ima malo dete - govorio je Car.
Zaista nisam ovo očekivala od Sanje. Ni jednog trenutka mi nije spomenula ovu situaciju, ni ovu noć. Rekla je svoje mišljenje, poštujem, nema šta da se ljutim. Nije trebala sinoć da mi daje savete i danas, za Filipa i Dejana, a ovako da priča. Meni kaže da ja treba da izaberem ono što mene čini srećnom, a onda za stolom ovde - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Delovala sam veoma iskreno, kao što sam i bila. Niakd nisam rekla da ti je Filip dobar izbor, nego da ako je sreća treba da bude. Normalno je da neko odreaguje kao Dejan, svako od nas bi. Neprijatno je da posle nedelju dana tvoj partner bude sa novim partnerom, na krevetu ispred njega. Fiilipe, sa tobom o ovome nisam razgovarala nikada. Nemoj da praviš da sam dvolična - objasnila je Sanja.
Pokazala si kad si dala kuglicu - dodao je Car.
Imam negativno mišljenje. Saznao si ga za crnim stolom - istakla je Sanja.
Jedino si mi rekla da mi ne treba Filip i neko ko nema... Nije ni važno - nastavila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

To što sam rekla ko o čemu, bila je i Nevena, pričali smo u nekim temama... To je izreka, možda se odnosila i na tebe. Večito pričaš o moralu i o proncipu - pričala je Sanja.
To je u raspravama sa muškarcima. Nikad nisam bio moralan, niti sam imao moralne postupke. Nemoj samo da mi govore o moralu ljudi koji nisu kompetetni - dodao je Car.
Ti moja dela nisi video - odbrusila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi smo upućeni šta se dešava između Sanje i Dalile, menja mi se mišljenje na dnevnom nivou. Meni smeta katastrofalno ponašanje... Otkako je Dalila sa Carem u vezi, njeno katastrofalno ponašanje i prema Dejanu i prema Caru. Distancirao sam se, ali čujem. Ako misliš tako o njoj treba da kažeš i da Caru ne treba Dalila. Ti si osudila Dalilu za njen postupak... Zaborave se ljudi, Dejan se smirio - govorio je Miki
Ne, nego je to veče poludeo - reklaje Sanja.
Car je insistirao da se sklone, nisu namerno to uradili - dodao je Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga