AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" došlo je do više žestokih sukoba između Filipa Cara i Mensura Ajdarpašića. Prvo dok je Mensur kritikovao njegov odnos sa Dalilom Dragojević, a potom su stvari eskalirale.

Mnogi zadrugari su zaključili da između njih postoji netrpeljivost zbog Mine Vrbaški i da sve ostalo dolazi dodatno. Inače, Mensur je kasnije priznao da ga Milica Veselinović ne voli kao što je Mina, dok je Car imao haos sa Dalilom sinoć jer je izjavio da se ona ponaša kao neke njegove bivše.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa našeg portala stupila je u kontakt sa Minom, koja nam je prokomentarisala ovu situaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedna stvar je među njima vrlo jasna, a to je da imaju netrpeljivost samo radi mene. Mića tu uopšte ne greši, jer svakodnevno pominjanje mene kao reper i za loše i za dobro, sve situacije u kojima se sada nađu, oni upoređuju sa odnosom koji su imali sa mnom. Zašto je to tako, ne znam. Možda je griža savesti, možda neraščišćene emocije. To ćemo ostaviti gledaocima da prosude sami! - izjavila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je odgovorila i na Daliline prozivke od sinoć.

Ne znam kada će ovaj spoj Car/Mujić bar pokušati da me ne uvlači u svoj prljavi odnos! Neka se gospođa pozabavi malo šta je ona bila i još važnije šta je sada! Da li je ona Dalila Moreno samoproklamovana Paris Hilton ili je smerna gospođa Dragojević? Ipak, kada sumiramo, trenutno vidimo ženu koja je pored živog muža pored sebe našla i dečka! - poručila je Vrbaški.

Foto: Pink.rs

Autor: M. P.