AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'' a voditelj Milan Milošević pročitao je sledeće pitanje Sandri Čaprić:

Da li možeš da sakriješ Anđeli šešir kojim ona kvari stajlinge često - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogu, ali mislim da joj lepo stoji - rekla je Sandra.
Milane, svaki put kad nosim neki šešir meni Miki kaže da skinem šešir. Ja baš volim da nosim šešire, ne vidim šta je problem - rekla je Anđela.

Sledeće pitanje bilo je pročitano Mc Aleks:

Kako možeš da ležiš sa Matorom ispod pokrivača

Foto: TV Pink Printscreen

Da, pa mogu, ako mi prija to češkanje, što ne mogu. Pričali smo Jovana i ja, mislim da sam ja sad dala malo više vremena da uvidim neke stvari sama sa sobom i verovatno zbog toga ljudi misle da dajem Jovani lažnu nadu - rekla je Mc Aleks.
Aleks skroz drugačije priča Matoroj neke stvari ovde i pod pokrivačem. Ne znam do čega je. Ti svaki put kad ustaneš, ti je spuštaš na neki način, a znaš koliko se zalaže za tebe, ti si joj ovde na prvom mestu, pored nas koje voli, i ona tebe stavlja na prvo mesto. TI si dozvolila da te ona poljubi u ugao usana, što smatram da ako si tog stava, nećeš dozvoliti ni to češkanje - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se desilo od sinoć - viknula je Matora.
Sinoć sam to dozvolila da bih videla da li mogu to sa njom, videla sam da mogu - rekla je Mc Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Već treći put nam se dešava isto. Da imala sam razumevanja, treći put se vraćam. Ne razumem čemu taj preokret, mislila sam da ako budem imala strpljenja, da će se sve promeniti. Ne bi nam se odnos promenio zbog veze, nije sve prst u pič*u - rekla je Matora.

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta:

Autor: N.Žugić