AKTUELNO

Miljana zauzela stav!

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem. Novo pitanje bilo je za Dejana Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li još uvek voliš Dalilu, pošto i dalje ne smeš ništa da joj kažeš - pročitao je Milan.
Smem ja sve da kažem, ali nema potrebe da kažem ono što svi misle da treba da kažem. Ona vrsta emocija koja je bila pre mesec dana naravno da ne staje, ali bi slagao kada bih rekao da je ne volim. Ima tu milion razloga da imamo korektan odnos, ima dosta i zajedničkih stvari, mnogo toga smo doneli. Mora da postoji neka komunikacija bar minimalna - odgovorio je Dejan.
Da li bi ti dodala nešto? - pitao je voditelj.
Ne zanima me šta će reći niko ništa, pričaću samo o sebi. Zanimam samo sebe, da meni bude dobro, ostalo me ne interesuje - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da kažem, ja nisam opravdavala Kristijana, zato sam se i svađala sa Nadicom, koja je njih podržavala a Ša i Taru razapinjala. U ovoj situaciji, Dalila em što je raija Dejana, sada ga još i ubija. Car iznad svega oseća grižu savesti zbog svega što je uradio. Filip je rekao njoj da se ne svađa više sa njim,. da ne ustaje, jer je već mnogo toga učinjeno. Dalila je rekla da hoće da budu jači od svih i da će uvek reći sve. Filip je veći čovek od nje prema Dejanu. Znam da on to ne radi zbog naroda, nego iskreno - navela je Miljana.
Ne može on da zabrani Dalili da priča sa njim - naveo je voditelj.
Nravno, on je rekoa njoj da ne ora da ga vređa, ali je ona rekla da će nastaviti. Iako je uradio to što je uradio, nakon svega ispada veći čovek od nje. Što se tiče Kristijana, svi su ga se plašili i isu smeli da iznesu svoje mišljenje, jedino sam ja govorila kako jeste, ali je zato posle ispalo da sam pila šejk iz čaše - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga