AKTUELNO

Preokret!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Dejana Dragojevića.

Zašto sebe samopovređuješ kad vidiš da se Dalili to gadi i da ti se neće vratiti? - glasilo je pitanje.
Ne interesuje me. U moje trenutno razmšljanje se ne bi uklopila, niti mi treba da se vrati. Probudim se ludi i nisam dobro. Lakše mi da povredim sebe, tako skrenem misli. gledaću da ne radim to više sebi. Kad povredim sebe shvatim kakvu grešku pravim. Impulsivan sam, gledam da kanališem da ne bi iskaliralo. Ne intersuje me šta se njoj gadi, gadile su joj se mnoge stvari, pa joj se to sad sviđa - govorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mu rekao da je najgore da udara glavom i lomi ruke. Ako hoće da mu bude lakše neka ide u ekomonsko, deri se i vrišti. Njemu je dato sa 25 godina da ima šansu u životu. Još nije ni počeo da živi, dobio je šansu da iskoristi život. Lepši momak nije ušao u rijaiti, to je moje mišljenje. Lep momak, sutra može da nađe devojku koja će mu odgovarati i to će se desiti. Biće mu teško, nije isto napolju i ovde. Ne može ovo da se završi za dan, ima pravo da radi i da se oseća. Po meni lakše bi bilo da joj je*e majku u svađi. Ne kažem da psuje, ali kad je situacija da se posvađaju i svašta kažu, nego kroz miran način gde dolazi do stanja da pati i da bi sutra bio sa tom osobom - rekao je Janjuš.
Kad je on njoj rekao onog dana i kad je plakal, on se pojeo živ posle toga . dobacila je Sandra.
Svaka tebi čast kako kontrolišeš situaciju. Svaka čast u situaicji u kojoj si ti tako pričaš i kontolišeš. Niko ne razume kako se osećaš. Mnogi smo doživeli osećaj da ti se skupe grudi, zna mnogo manje i veće stvari - nastavio je janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga