AKTUELNO

Novi haos!

Tokom emisije "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević dao je reč Filipu Caru, nakon sukoba Dalile i Dejana Dragojevića:

Ja ću reći iskrenom znam biti svakakav. Rećiću samo da sam ja u šoku. Nikad u životu neću podržati nekoga jer nisi niti partner, niti sin, niti ništa kad tapšeš neke stvari nekome ko radi loše stvari. U nekim stiuacijama sam smatrao da Dalila nije u pravu, u nekim Dejan. Ona se zaljubila sam u mene, ostavila u mene i raskinula. Gledaj da ideš bez svađe i biraj reči. Dejan ima opravdanje, mi smo mu napravili muku. Ona ne treba da ćuti i ne može. Rekao sam samo da ne ulazi u svađu, ako nije preko potvrdno. Dejan povrđen, ona bezpotrebno ulazi u raspvu. Da neko prekida sa mnom i govori da sam pi*ka? To na nekim drugim adresima. Sanjao sam da nađem zvezu, a putevi su puni oblaka. Izgleda sam naleteo najoš jedan oblam. Završavam sa ovom pričom. Bilo bi idealno da se pomire. On mi je na momentar normlanan i racionalan, a na momentar psihopata. Ona je luda... Oni su idelani. Mislim da treba da se pomire, stave brak na prvo mesto i da cepaju nas - govorio je Car.
Sad greši Filip. Nemoguće da ju je podržavao u greškama kad mu je odgovara. Odsgovaralo ti je kad je grešila u braku, a kad greši prema tebi... Izgleda da ste ostvarili neke ciljeve, a sad možete sami i oni mogu da se pomire. Morlano je da je odnos bio bolji dok je bilo sprdnje, dok ste se družili - rekao je Karić.
Hvala Stefana, to sam sad rekla - dobacila je Dalila
Normalno je da počinje ljubomorisanje i problemi i greške koje pravimo. Trebao si da je prihvatiš takvu kakva jesi - dodao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da ne želim da raskinem sa njom i da sma svesno ušao sa njom. Meni ovo nije za*ebancija, stojim iza toga i na meni se vidi da sma zaljubljen i da sam je zavoleo. Napravili smo što smo napravili, treba da se dovoodimo u situaciju da se što manje svađamo.
Dalila nije navikla na pertnera koji ima drugačije mišljenje od nje - ubacio se Miki.
Znaš ti kakve sam partnere imala, moćda jače i luđe nego što je Filip, ali mene moj partner niakd nije napadao pred drugima. Dečko me poredi sa bivšim, onim prostitukama - vikala je Dragojevićka.
Tako su se one ponašale u datim momentima. Mene ne možeš da povrediš šta god da kažeš - odbrusio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Od Dejana očekujem i očekivala sam da me voli i da gura ovu priču. Od tebe očekujem da izdrndaš neku drugu - nastavila je Dalila.
Stojim uz nju i naš prbolem. Spreman sam da dođem u sobu i taj krevet. Rekao sam nešto za situaciju, a ona me napadne - rekao je Car.
Izabrala sam svoj problem i stala iza svog problemea. Dobijaću ja još uvreda, kontrolišu se i jedan i drugi - nastavila je Dalila.
Dalila je kvarna do te mere, da čovek ne ulazi u raspru - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si mislila na Dejana kad si rekla da se sladi? - pitao je Milan Milošević Dalilu.
Naravno - odgovorila je ona.
Pomiriće se, samo se mani tih priča - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga