AKTUELNO

Tenzija se nastavlja!

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem. Nakon pauze za reklame Milan Milošević se vratio u Belu kuću i naredno pitanje postavio Dejanu i Dalili Dragojeviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada ćemo čuti kako je došlo do pucanja vašeg braka, jer ste vi važili za idealan par? - pročitao je Milan pitanje.
Što se mene tiče, to se desilo ovde, kraj i tačka. Ne zanima me viša ova osoba, razumete li vi? Ništa me ne zanima više, mislila sam da ću na drugoj strani biti srećna, ali nisam, neću više biti ni sa kim - vikala je Dalila.
Sama je rekla da je lagala i da jedino što se desilo je ono što se zaljubila u njega. Eto, njoj se to desilo, ali nama je bilo idealno. I sada kada pričaju nešto ja ne dam na pljuju jer je to za mene bio najsavršeniji odnos. Jedina greška je to što se ona zaljubila - govorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako te ne zanima on, onda ne treba da komentarišeš ni koga je pozdravio, ni od koga je dobio stvari - pokušao je da govori Fran.
Ma ne zanimaš me ni ti, niko me ne zanima. Ja ako popizdim sve ću zapaliti i stvari i sve što stignem, pa ga ti oblači - dobacivala je Dalila.
Sigurno je to ranije prošlo, mnogo ranije. Kada voliš nekoga kao prijatelja pa ni tada nećeš nekoga povređivati. Ona se ugleda na neke ljude. Ne treba ti na Dejana da se ljutiš zbog toga što je dobio stvari ili koga je pozdravio. Imaš dečka pa radi sa njim šta god hoćeš, on je sada tvoja briga - nastavljao je Pujas.
Što kaže Miki, svako ima svoje mišljenje - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga