AKTUELNO

Haos se nastavlja!

U toku je kratke pauza u emisiji Pitanja gledalaca, Dalila Dragojević je napustila Belu kuću onog momenta kada je ušla u sukob sa svojim, još uvek zakinitim mužem, Dejanom Dragojevićem. Naime, ona je počela da viče i da vređa svog momka i muža, pa je tom prilikom nasato i sukob:

Mene nemoj pič**m nazivati i majku mi jeb**i - drao se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Daj ženu u blato ja ću biti najveći. Skloni se od mene, ne trebaš mi u životu, bićeš sama. Zna se šta je mangup, nećeš više sa mnom biti nikad. Sad će ti pojedine ući pa ćeš biti sa njima - rekla je Dalila
Ma nema problema - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je potom ustala i otišla u Rajski vrt gde ju je Car pratio, pa je tu ponovo izbio sukob:

Meni ovi sukobi ne trebaju. Hoćeš ja tebe da poredim sa bivšim, možda i on uđe pa ćemo da vidimo. Ja sam izmislila svet i umesto da vodim svoju bitku, mene napadaju dvojica - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam ti da ne daješ povoda za neke stvari. Ne bi bila sa njim pet godina da nije bilo dobro, sad se desilo da ne ide i to je to - dodao je Car.
Radi šta želiš, je*i se s kim želiš, ajde ćao. Nije mi ni sa tobom dobor više. Šta si mi uradio? Svaku emisiju me napadaš i nateraš mi suze. Ja nisam gospođa i nećeš me ti nervirati. Biću najgora - rekla je Dalila.
Jel smo došli do onoga što smo želeli mesec dana? - pitao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Očigledno nismo. Šta hoćeš, da ti budeš žrtva? Šta se borite ko će da bude veća žrtva a da sam ja najgora? Neću da slčušam nikoga. Bilo je nepotrebno da se sve ovo desi...Jadan si i to je to. Nemam ja tebi više šta da smatram. Sada će da vam ulaze ovi što vam trebaju i nema potrebe da patiš za mnom sada. Uvek ću stati iza svog stava i nikad ga neću menjati - rekla je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tebe volim i zaljubljen sam i volim tvoje kvaliteet. Takvu sam te izabrao, a hiljadu puta sam ti ponovio da se ne svađaš. To je za prošli vek da pričas o svojim vrlinama
Mene nećeš provoditi sa svojim bivšama koje su prosti**tke i ostalo. Meni niko nije plaćao za se*s, dok tvojim bivšim devojkama jeste. Evo nismo zajedno i kraj. Onaj ko voli ne voli takve stvari. Nemoj da se dereš i da mi govoriš šta da radim - urlala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj se ženo svađati zbog ajvara. Nerealna si totalno, ne mogu da verujem koliko si nerealna - rekao je Car.
Nisi sa mnom više i to je to - rekla je Dalila.
Zlo isijava iz tebe - rekao je Car, pa je potom napustio Rajski vrt.

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta:

Autor: N.Žugić

#Dalila Dragojević i Filip Car