AKTUELNO

Sve iznela!

U toku je Amnezija. Bane Čolak je vodio emisiju sa Matejom Matijevićem. Čolak je čitao pitanja Marka Đedovića za Dalilu i Cara:

Da li namerno vređala Dejana u pretresu da ga ponižavaš?
Jesam, nadam se da će on mene što pre da izbaci iz glave, jer ja nisam za njega - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si se ti stvarno toliko zaljubila u Cara, pogotovo kada ste delili stvari? - upitao je Čolak.
Ja moram da kažem da ja njemu ništa ne uzimam, mi smo podelili sve. Ja znam da nisam pogrešila ništa. Niti mu diram stvari, niti uzimam nešto što nije moje. Ja mogu da budem najgora, i hoću da budem totalno ostvarena žena, a šta ću biti ovde, ne zanima me. Ja nisam kriva. Vidim ja da on mene voli, ali nije mi jasno što mi nabijate grižu savesti. Meni je ružno da me ciljaju pogledom, naprimer kada je Car sinoć dao Tanji onu lopticu za najpoženjiju osobu, a ne meni. Meni nije bilo lako što me gledaju u tim momentima. Smatarm da Dejan namerno radi neke stvari da bi me ponizio. Mene je ona majica toliko izmučila i setila sam se svega. Vantelesne oplodnje, i ja sam platila četiri embria da se čuvaju, a meni nije lako zbog toga. On je to stavio i meni je bilo preteško, ne mogu da verujem da je on to uradio, i ta četiri limuna, ja kada sam shvatila šta to znači, ta četiri embirja, nije mi bilo lako. Meni je to bilo lako teško, jer sam čak i izgubila taj plod, i tada sam se raspala. Ja sam pričala sa Stanijom o tome, i stavarno mi nije lako - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila, da li bi više volela da imaš dečaka koji liči na Filipa karakterno, ili devojčicu koja je lepa kao ti ? - upitao je Bane.
Devojčicu kao ja - rekla je Dalia.

Autor: N.B.

#Zadruga