AKTUELNO

Transrodna pevačica Elektra Elite ne odvaja se od svog novopečenog supruga Nenada Vujanovića.

Naime, nakon venčanja i svadbenog veselja koje su nedavno priredili u Mostaru, Elektra skoro 24 sata provodi sa poznatim sportistom. Šta više, on će se pojaviti u jednom od njenih spotova koje je snimila, gde će ekskluzivno prikazati najintimnije detalje svadbe. 

Foto: Igor Živkovic

Inače, Elektrin suprug je poznati fitnes trener i u svom poslu je jedan od najboljih. Mnoge poznate ličnosti upravo kod njega održavaju kondiciju i zdrav način života, te je na taj način i Elektra njega upoznala.

Foto: Igor Živkovic

S druge strane, pevačica je upravo zbog supruga produžila boravak u Srbiji, budući da će on ostati ovde zbog svojih poslovnih obaveza, a ona će boraviti u Švajcarskoj zbog svog primarnog posla. Upravo zbog toga oni se ne odvajaju i trude se da što više vremena provedu zajedno. Činjenica je da se od nje nikad ne odvaja, pa je prati na snimanja emisija, sedelje sa prijateljima... 

Prema našim saznanjima, Nenad će se sa Elektrom pojaviti i na velikoj promociji koju će sledeće nedelje organizovati u Beogradu za medije, prijatelje i saradnike povodom izlaska nove pesme "Mafijaš".

Foto: Igor Živkovic

Autor: promo

#Elektra Elit