AKTUELNO

To je teško podnela!

U novom izdanju emisije "Amidži šou" ovog utorka voditelj i autor Ognjen Amidžić ugostio je folk zvedzu, Draganu Mirković.

Foto: TV Pink Printscreen

Mirkovićeva je otkrila koja joj je omiljena pesma iz svog bogatog repertoara.

Pazi, omiljena kao omiljena, ne mogu reći da postoji, ali pesme koje me vezuju, to je pesma "Sama", to je neka prekretnica u mom životu. To je bila neka 2000. godina, kada sam odlučilla da prekinem sa svime, da osnujem porodicu, to je za mene bio najvažniji trenutak u mom životu, tako da sam beskrajno vezana za tu pesmu. Ne znam, nju kad čujem, odmah mi je u glavi kako sam to odlučila, kako sam otišla, eto - priča Dragana, pa otkriva za koju pesmu joj je žao što nije njena:
Pa, eto, na primer, "Južna pruga". To je muška pesma, peva Zoran Vanev. Volim muške pesme, njih tražim kad se veselim, a ta pesma je prelepa - priča ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Folk zvezda se dotakla i svoj najtežeg trenutka u životu, za koji kaže da joj nije bilo nimalo lako.

Najteži momenat u životu mi je apsolutno bio kad je Toni imao opasnu opercaiju pre tri godine, to je apsolutno nešto najteže što sam doživela. Sve ostalo, tipične stvari da li si u nekom momentu srećan ili manje srećan, u vezama, tu nikad nije bilo ništa strašno. To je sve deo mladosti i deo onoga kako se gradi jedna ličnost, i kako sebi pravi taj put ka pravoj ljubavi - zaključuje Dragana Mirković u emisiji "Amidži šou".

Foto: Privatna arhiva

Autor: P.R.

#Dragana Mirković