AKTUELNO

Evo šta je imala da kaže!

U novom izdanju "Premijere", harizmatična voditeljka "Zadruge", Dušica Jakovljević, progovorila je o temi koja je uzburkala javnost i sve gledaoce najgledanijeg rijaliti šou programa, ali i o svom privatnom životu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dušica se na samom početku dotakla najaktuelnije teme u Beloj kući, što je svakako odnos i krah braka Dejana i Dalile Dragojević.

Stvarno uvek imam i veliko razumevanje, ako nas je nečemu ova "Zadruga" naučila za ovih pet godina jeste da svakome može da se desi neki momenat, da niko nije savršen, ali mislim da je neka brzina tog dešavanja, iako kažu da se to već nekih mesec i po dana znalo i da su se ti pogledi videli, da su osetili da se nešto dešava među njima, mislim da je nama delovalo da se to preko noći dogodilo - priča Dušica, pa nastavlja:
Ne postoji čovek kamenog srca kog ne boli svaka Dejanova suza i kada vidiš da muškarac na takav način pati. On je do pre dva meseca imao ženu, sad je više nema, i ne samo što je više nema, nego što je još gleda sa drugim čovekom - istakla je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Dušica je nedavno stavila tačku na svoju vezu sa fudbalerom Milošem Dimitrijevićem Čavom, a na ovu temu popularna voditeljka se nije oglašavala, ali je ovom prilikom otkrila da li je ljubavni krahovi teraju da eksperimentiše sa kosom.

Ma ne, ja mislim kada bi se moj ljubavni život održavao na moju frizuru, to bi bio mnogo buran ljubavni život, mada tako i deluje kada se uđe na "gugl". Prosto, morala sam da se pomirim sa tim da sam javna ličnost i da se o tome piše, i da je to negde intrigantno, ali ne, smatram da sve zavisi od trenutnog raspoloženja, a meni nikad trenutno raposloženja ne varira u odnosu na ljubav - kaže Jakovljevićeva u emsiji "Premijera".

Foto: Instagram.com

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

#Dušica Jakovljević