AKTUELNO

Nije mogla da prećuti!

Sledeća je reč da prokomentariše to što je Milica Veselinović na drugom mestu kada je u pitanju sud naroda za najperfidniju osobu, Miljana Kulić imala je da kaže:

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam iznenađena, ako sam dosadna narodu nemoj da mi daješ reč. Navela sam Dalilu, Gruju, pa sam zamenila Milicu za Gruju. Najviše me je zabolelo, ja sam Mensura podržavala, mene bi bilo sramota da na taj način izigravam žrtvu. Ja sam od svojih usta odvajala i davala Milici. Mnogo me je zabolelo to što sam poslednju kašičicu kafe, što je ona videla pa me namerno pitala, dala njoj. Milica je njemu punila glavu svakakvim glupostima. Tražio mi je Mensur da vratim i rekao mi da lažem i da ako imam za sebe, imam i za njega. Rekao je nap**ite mi se kur*a svi i ispi*am vam se u usta i gledao je u Mikija i Cara. Meni bi bilo jako mizerno, da ustanem i kažem sve to što je rekao, a onda ja glumim žrtvu. On će da je trpi do kraja i borac je za ljubav. Isto je to i sa Minom radio, Mina bi dala sve za svog muškarca. Sada, pošto je ušao u ovaj odnos, on će do kraja, iako mu sve to radi, on će da istrpi do kraja. Toliko je perfidna, u odnosu sa njim je lukava i mislim da ga uopšte ne voli. Kad je saznao da nije trudna, odahnuo je i zahvalio se Bogu. Ona u njemu budi ono najgore, a na taj perfidan način laže i za Janjuša i za Tomovića, pa i za Antea. Ova devojka emotivno, je najveća da ne kažem šta - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemojte da se zaje**vamo ovde, nemojte da ja počnem da navodim ovde. Nemam ja nikakav problem da vilenim ovde, ali nisam došao ovde da dokazujem nešto ovim ljudima. Ti si meni psovala familiju, ja tebi nisam - rekao je Ajdarpašić.
Nek sam najgora, do kraja ću tako - ubacila se Milica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Autor: N.Žugić