AKTUELNO

Šok!

Milan Milošević je ušao u Belu kuću nakon pauze za reklame. Voditelj je dao reč Dejanu Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sumiram utiske, shvatam da se od mene pravi neko navlačenje. Govore kako sam ja manipulator, lažov i sve najgore. Kada je ona shvatila da je Car siguran, uplovila je u vezu. Ako svesno ulaziš u neku vezu, treba da budeš svestan da će neko da pati. Nije moguće da bude opravdano da oni budu srećni, a ja da ne budem tužan. Oni žele da ja dr*dam ovde nešto i da pijem da bi oni mogli da budu srećni. Pre tri nedelje smo planirali decu išli na oplodnju a sada totalni stranac. Ona je naše planove zaboravila jer je zaljubljena ali ja nisam. Ja bih pomislio, ako si povredila nekoga posle pet godina, kako ćeš mene tek? Svega treba biti svestan. Muka mi je od ovog navlačenja na mene - govorio je Dejan.
Kad sam mu rekla da sam zaljbuljena - pokušala je Dalila da kaže.
Nikada ti to meni nisi rekla - dobacio je Dejan.
Rekla sam ovde kod šanka! Kad sam onda rekla? - zbunjeno je pitala zadrugarka.
‚Kad sam je ja pitao da li je zaljubljena sve je rekla samo ne to. Ja sam znao da je kraj, ali nisam znao da je zaljubljena - govorio je Dragojević.
On sada jede čips i smeška se, kada se mi svađamo on je lagan, ali kada nas vidi da se ljubimo on napravi haos. Ja ne ogu da razmišljam o Dejanu da li je njemu teško, nego razmjišljam o svojoj porodici. Ne znam kako više da se postavim! Ne znam, mislim da je najbolje da svako od nas ima neke reakcije pa kako bude do kraja - nastavio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam osećaj da je on oduvek želeo da padam, a da on bude taj koji me diže. Kada sam srećna da uvek želi da ne budem. Kad je bila Zadrugovizija sve je bilo sjajno, ali kad sam proglašena za pobednicu, videla sam mržnju u njegovim očima. Hiljadu puta u svađi napolju, mi smo govorili jedno drugom da se razvodimo, svađali smo se. Jeste bilo kratko, ali se dešavalo, i on je od mene odlazio. Bilo je svađa, ali su trajale po par stvari, ali sve je to normalno. Znala sam kolima da ga tražim, on ide peške, pa uđe u auto - pričala je Dalila.
Ne lupetaj i ne laži, čuli smo se normalno telefonom. Ovo su samo normalne priče da bi oprala sebe. Meni je samo bitno da si svesna šta si uradila - rekao je Dejan.
Okej, neka bude da sam te zavlačila - rekla je Dalila.
Ona se samo predstavlja jakom, verujte mi, nema od toga ništa, za mesec dana je gotova, pašće u depresiju. Zato mi je žao, jer ja to znam i ako je ja ukanalim sada biće joj tri puta teže. Ja znam kakva je ona ispod jorgana, to što ona glumi to je drugo. Ja kad sam nju upoznao, bila je drugačija, ona je sada lepa ovakva i onakva jer sam je ja negovao kroz taj odnos - dodao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj samo manipulacije, radi šta hoćeš - rekao je Dejan.
Ovo je opsesija, nije ovo ljubav, on je kao Miljana prema Darku Laziću. Tvoj idol je otišao i neće se vratiti i nećeš više biti njegov fanatik - nastavila je Dalila.
Meni idol ne treba više, ja sam jednom pogrešio i nikad više - rekao je Dejan.
Zamrzi me, najgora sam. Ako me ikada uhvatiš za ruku, oljuvaće te narod. Molim te zamri me, nateraćeš me da ti kažem najgore stvri na svetu. Ja se njega plašim, ko zna šta on može da radi - nastavila je Dalila.
Evo na šta je ona spremna, evo šta govori. Pravi od mene ubicu, psihopatu, sve ono što nisam. To što si ti mene zaboravila i obrisala iz života ne znači da sam ja psihopata - odbrusio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga