AKTUELNO

Haos!

Dalila Dragojević je isprozivala svog supruga Dejana u emisiji "Izbor potrčka", otpužujući ga da glumi žrtvu i da pokušava da pokvari njenu novu vezu sa Filipom Carem. Potom je otkrila da joj Dejan stavlja majicu na krevet, onu u kojoj je išla na vantelesnu oplodnju, kao i četiri limuna koji predstavljaju embrione. Ovaj potez nazvala je psihopatskim. Dalila je još jednom zamerila Dejanu da pokušava da joj pokvari sreću sa Carem, na šta se on nasmejao.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakvo je ovo bolesno ponašanje - govorio je Dejan.
Neću da imam grižu savesti. Neka živi svoj život, kakve cigarete, počeo da puši. Rekao je da će da zapali cigaretu kad sazna da sam ja trudna. Sad je zapalio. Ja se kunem, iz dana u dan biću odvratnija prema njemu. Ne želim da imam rasprave sa Filipom. Koliko god bili mi ispadali neljudi, grešnici, verujte mi da u nama dođe muka. Prvi put je imao iskrenu reakciju, drugi put kad je video klipove isto. A ovo sad sve što se dešava je iskorišćavanje ovih ljudi. Kako mu nije žao Sandre Rešić, žena ne spava? Marko Đedović mu izigrava psihoterapeuta, Mensur mu je obezbeđenje privatno. Meni više neće biti potresno, ne zanima me Dejanova reakcija. Ja sam svoj život uništila, porodica verovatno nikad neće prihvatiti Filipa. Ako sam ja spremna da to žrtvujem zbog Filipa, što bih ja sad nešto zbog Dejana? Ja ne bih njemu stajala na muku da nađe nekog drugog. Neka pati, ne zanima me. Nemam empatiju prema njemu. Ja sam sa njim bila u zoni komfora, ali sam mu uvek prebacivala stvari. Neću više ni da pričam za burmu, dopisivanja i šta sam nalazila u pretragu na Guglu. Svaki put mi se želudac prevrtao kad je krenuo ovde da nominuje, od Stanije pa na dalje... Meni su to bile mizerne, odvratne stvari - govorila je Dalila.
Bez manipulacije i laži, fokusiraj se na sebe - odbrusio je Dragojević.
Ti prestani da budeš fokusiran na mene - govorila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve dok te volim, ne mogu - rekao je Dejan.
Ne mogu očima da te gledam više, želim da budem srećna u novoj vezi, bez ustručavanja da li ćeš da razbiješ glavu - odbrusila je Dalila.
Ti si bez ustručavanja radila neke stvari - uzvratio je on.
I radiću. Neću da budem sa Filipom u izolaciji da bi ti bilo lakše - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta si poželela kada su bile želje? Sad odjednom nećeš izolaciju. Što se majice tiče. Ja sam joj rekao da je skloni, da bih ja znao da je konačan kraj. Kad skloni, tog trenutka ću misliti da je zauvek završila sa mnom. Ja i dalje mislim da je zezancija neka - istakao je Dejan.
Majicu sam sklonila. Vraćaš me na moj najveći stres i traumu - zamerila je Dalila.
Zamolio sam je da ne radi neke stvari ispred mene, da bi ona došla od toliko, kao nominovani učesnik koji ne treba da bude u kući, namerno dolazi ovde i vidim je kao slinu razvučenu na dvosedu. Nemoj preda mnom, pusti neko vreme - zamerila je Dragojević.
Ko si mi ti? Neću da te štedim, ne možeš da mi zabraniš šta ću ja da radim. Ja se ne krijem od svoje porodice, od tebe ću? Sutra ćeš biti prolaznik - odbrusila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.