AKTUELNO

O ovoj temi su svi govorili!

U večerašnjoj emisiji "Pitam za druga", koja se epituje na RED TV, Stefan Milošević Panda i Ana Radulović su ugostili Darka Tanasijevića. Oni su pogledali prvi prilog, koji je bio o skandaloznoj svađi Marijane Zonjić sa Viktorijom Mitrović, u kojoj joj je uputila gnusne uvrede pomenuvši njenu najveću traumu.

Videli smo situaciju Viki i Marijana, ovo je bila ozbiljan svađa - rekao je Panda.
Ozbiljna svađa... Ispratio sam komentare i negde opipao puls javnog mnjenja i svi smo stvarno zgrožen zbog svega što je Marijana odgvoorila Viktoriji. Koliko sam uspeo da shvatim i ispratim Marijana je pomenula u žaru rasprave crkvu, aludrirala na traumu koju je Viktorija doživela kao devojčica... Fascinantno je što kad je Viktorija skupila hrabrost da javno iznese i o tome priča, tad su je svi podržali... Ona je tad zamolila zadrugare da ako dođe do frke, da joj to ne govore. Meni je u intervju rekla da nije sigurna da li je trebala to da ispriča jer zna da kad bude došlo trentak neke svađe da će joj neko reći... Ja sam joj tad rekao da čisto sumnjam da bi neko imao srca i mozga da to izgvoorio - pričao je Darko Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima raznih verzija priče, da li je sveštenik u zatvoru ili ne... Po nekim mojim saznanjima i informacijama je izašao iz zatvora, međutim, čuo sam da je otišao iz Srbije, da se sklonio, čini mi se u Bosnu i Hercegovin... Tamo su mu neki rođaci i familija. Ova priča nije nova, sad je dobila posebno na težini kad je Viktorija, koja je žrtva, ustala javno i posle mnogo godina iznela. O ovoj se pričalo tad kad se zbila,, tad je potresla javnost. Još je potresnije kad vidimo njenu ispovest, kroz suze i kako se odrazila na njen život. Mi smo uradili sve što je u našoj moći, dobili smo njenu stranu priči, razgovarali smo sa meštanima i bakom. Pružili smo gledaocima i čitaocima kompletnu sliku svega što se desilo - govorio je Darko.
Da li je ovo poprilično nizak udarac od strane Marijane Zonjić? To ljudi misle, ne tražim ti da zauzmeš stav - pitao je Panda.
Mogu da zauzmem stav, nevezano da li je učesnica rijaliija ili neka druga osoba. Ispod ovog ne postoji ništa, ovo je najniži potez na koji je ona bila spremna. To je odusustvo ljudskosti i empatije. Kad tako nešto izgovoriš ne biraš sredstvo da povrediš, uvrediš i poniziš. Ona se navodno pokajala. Videlo se da od subote "Pitanja novinara", kad je stavljan na stub srama, povukla se ona i vidi se da joj je teško palo, sad možda počinje da shvata neke stvari. Gledaoce je dodatno iznerviralo što je pokušala da opravda.Svašta su rekle jedna drugaoj, ali u tim svađama, pa i svi znamo i privatno da opsujemo i kažemo nešto što ne mislimo, ali svako od nas treba da ima granicu ispod koje ne treba da ide - rekao je Darko Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga