AKTUELNO

Novi haos!

U toku je podela budžeta. Ovonedeljni vođa je Stefan Mihić, koji će zadrugarima razdeliti novac za troškove. 

Gde je Ante? Momak koji je prema meni od prvog dana korektan. Kulturan i jako vaspitan momak. Svaki put puno poštovanje, do jednog trenutka kod bazena. Hteo si da se svađaš, jer su me svi napadali i rekao da se ćeš da pokažeš ko si. Ne znam iz kog razloga si mi rekao... Imali smo još bolju komunikaciju, a ti si meni dao mali budžet i mali za žurku. izuzeno sam dobar prema tebi, ali ne znam šta misliš o meni. Nemoj da se ljutiš - rekoa je Mihić.
Podelio si svima korektno - dodao je Ante.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojka za koju tvrdim da je prelepa, ima potencijala i za svoje godine izuzetno rečita... Prepametna, ne želi da iskaže svoje stavove. Ne znam iz kog razloga ne želiš da pričaš? Bila bi jedna od boljih govornika. Ti si za mene predivna devojka. Ne želiš da prihvatiš moj savet. Rekao sam ti jednom prilom, da mi se sviđaš i da si lepa, kao što se sviđaš verovatno mnogo ljudi. Ja sam muškarac i normalno je da mi se svidi. Kakvo mišljnje mogu da imam os bei kad me izređaš? Mogla si da kažeš da nisam tvoj tip, a ne da mi se podsmevaš - govorio je Stefan.
Napravio si neprijatnu situaciju, družim se sa njom - dodala je ona.
Ja niti sam ružan, a ti mi se smeješ u facu. Šta ste vi? Ulizuješ se, gledaš ko je poznatiji. Devojko, ceni kako se neko ponaša prema tebi... to je katastrofa - rekoa je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Momak koji me je jako uvredio kad sam imao situaciju oko hranu. Peki, ti i ja smo jedni od najboljih drugara. Čime sam zaslužio da mi ne daš da jedem? Okej, bila je tvoja hrana, ali ti si predobar momak. Imaš dobru dušu, nisi loš. U raspravi sa Sandrom si me zvao pacove, a ja tebe ružni. Imaš kvalitete, uvek sam te savetovao - govorio je Mihić.
Ustani i reci kako je bilo - dobacio je Dino.
Pokazuješ sad svoju veličinu, ja te shvatam totalno - dodao je Car.
Bio bi veliki, ja ti pokauzujem kakav sam čovek posle svega - dodao je Stefan,

Foto: TV Pink Printscreen

Deniz, imaj poštovanja. Kad slušaš izuzetno si lepa. Prelepa si i unikatna. Ne postoji devojka da je lepa kao ti. Ne sviđa mi se doza ekspresnog izražavanja. Kad to budeš izbacila... Tvoj osmeh vredi milion. Treba da budeš vedrija i nasmejana. Tiizgledaš vrhunski, ti si zvezda - pričao je Stefan.
Hvala na lepim rečima - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Neko ko je ispao drug, ali i nefer - počeo je Mihić.
Neću da ćutim! Ne sviđa mi se podela budžeta! Lepim rečima upakuješ, pa im uvališ. Neću da ćutim, smorila sam se - prekinula je Irma.
Nismo dobri, nismo ni u kakvim odnosima. ti prema meni kao drugar treba da se psotaviš zaštitnički. Treba da mi pokažeš empatiju isaoećanja. Manipulator si i niakd nećeš prevari svoju ženu. Da li devojke kao što je Mima prihvataju, ali tvoje oličenje je to što radiš prema porodici. Istakao si se da budeš devewti čovek u Srbiji koji je prevario ženu - nastavio je Mihić.
Platio si ljudima da ćute - urlala je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga