AKTUELNO

Šok!

U toku je podela budžeta. Ovonedeljni vođa je Stefan Mihić, koji će zadrugarima razdeliti novac za troškove. 

Čika Limeni, rekli ste mi lošu stvar. Nemoj da se ljutite. Vi biste meni dali verovatno mali budžt. Ne sviđa mi se vaša raspravas a Markom... To je njegovo nepoštovanje. Vi ste za mene kao otac, nema potrebe da ulazite u rasprave sa mlađima - rekao je Mihić

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Viki, jako je bila promeniljiva... Konstantno menjanje mišlje, nisam izgradio mišljenje koje ima o meni. Ništ apozitivno nisam izvukao, niti zaključio. Moram da joj dam mali budžet - rekao je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Osoba koju nisam skapirao najbolje juče... Rekla mi je da sam simpatična i nema loše mišljenje o meni. To je Fran. Juče mi je rekao da sam ku*ac na bicikli i osoba koja ništa nije prošla u životu - pričao je Mihić.
Ti si rekao da sam ja mali, ponižavao si me. Ti si ku*ac na biciklu - dodao je Fran.
Mali znači mlad, ti si meni simpatičan, jednistven i unikatan. Tvoja reč u javnosti znači i i zvuči. Moram da se odbranim... Ja sam prošao dosta, ti si sa 23 godine bio u rijalitiju - nastavio je Mihić.
Ne možeš da me spustiš, jer si ti sa 30 - odbrusio je Fran.
Sa 23 godine sam bio preduzetnik, Janjuš je pre 10 godina dolazio na moje žurke, u gradu koji je vulkan za noćne žurke. Napravio sam mesta, osnovao, kao mlad... Veliko poštovanje prema tebi, mislim da se tvoj glas daleko čuje - pričao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne smatram da si ti niti glup, niti ništa. Ti moraš da shvatiš da ja verujem da si zanimljiv i meni si zanimljiv, jer si budaletina. Ti jesi pametan, ali si budala. Zato jesi zanimljiv. Imaš postupke koji su čudni. Meni je juče delovalo kao da me ponižavaš. Ti nisi ni sedam godina stariji od mene, tako da ti meni govoriš da sam mlad... Ja jesam mlad, ali nisam mali - govorio je Fran.
U periodu kad si ušao u rijaliti ja sam vladao Beogradom - nastavioje Mihić.
Ništa ne zanmeram, hvala na budžetu - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga