AKTUELNO

Opšta pometnja!

Stefan Mihić nastavio je da deli zadrugarima budžete i govori im svoje iskreno mišljenje o njima:

Malo ko zna da sam ja bio dobar sa Zverkom, ali ne i sa Lornom. Nisam izgradio najlepše mišljenje o tebi, ali nemam ni preterano loše mišljenje - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Damiro, meni nije jasno šta ti pokušavaš da napraviš u ovom rijalitiju. Vidim da si tužan i vidim da si loše. Trebalo je da dobiješ veliki budžet zbog Vanje, kako mi je rekla i zamolila me, pošto je slutila da će ispasti. Ti si bio promenljivog mišljenja prema toj devojci, nisi bio dobar čovek prema njoj. Vanja je za tebe milion dolara. Ne sviđaju mi se tvoje provokacije, uvrede, nemam lepo mišljenje o tebi, nisi dobar čovek ovde, pokušavao sam da budem dobar prema tebi, ti si mene provocirao nakon 20 minuta - obratio se Mihić Damiru.
Daj mi par minuta da ti kažem šta imam, obećao si mi pre sastanka, meni je hitno! Ako ne želiš, ja ću ići za tobom i govoriti - rekao je Damiro.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene najlošija osoba u Zadruzi 5, prikrivena... Dino je najlošija osoba, zato što je dvoličan, licemeran. Bednik jadan! Tako možeš da se ponašaš negde drugde - počeo je Mihić.
Ja sam ponosan odakle sam, je*em ti majku! - opsovao je Dino i nasrnuo na Stefana.
Majku, je l' mi majku je*eš?! - vikao je Stefan, pa krenuo na Dina.

Foto: TV Pink Printscreen

I, da, ono što nisam želeo da iznesem do sada... Čuo sam da je Dino homoseksualac, a mnogi su mi to potvrdili - dodao je Mihić, a Dino je napustio Belu kuću.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga