AKTUELNO

Uživa u ljubavi sa njom!

Voditelj Darko Tanasijević nalazi se u Šiša baru. Njemu se pridružio Marko Osmakčić koji je spreman da progovori o vezi sa Viktorijom Mitrović, ali i o sukobu sa Marijanom Zonjić.

Kako se osećaš sa Viktorijom? - pitao je Darko Tanasijevuć.
Osećam se stvarno super. Pokušavam svim merima da ne dopustim da stvari sa strane ne utiču na naš odnos. Viki je malo utučena, tužna je i nije najbolje. Ja sam tu za nju, da je dignem i da bude bolje i veselija. to su neke normalne stvari, to je sastavi deo. Mi ćemo to da savladamo - rekao je Osmakčić.
Čime te je ona privukla? Šta je interesantno? Po čemu je različita od ostalih devojaka? - pitao je Darko.
Na prvom mestu je izuzetno dobar čovek, njoj ništa nije teško. Šta god uradi ona pomogne, voli da se šali, malo je luckasta. Kad je bila priča sa zetom, kako je ona sve iznosila, uvek je iskrena i nema dlake na jeziku. Ne sežam se sa kojim curama sam bio u intezivnijem družem, a ona je uvek bila sa strane, a na žurci plešemo zajedno. Nakon svega toga i ludila, desilo se, možda se trebalo spojiti od samog početka. Mnoge cure imaju problem, prezentuju se na veštački način i onda to izgubi čar - pričao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da Marijana Zonjić na isfoliran način pokušava da predstavi sebe u boljem svetlu? - upitao je Darko Tanasijević.
Ona nije loš čovek, zna da bude bezobrazna. Ona neće da uradi i onda kvari te neke vatre, gasi ih. Sammo stvara problem celom odnosu. Preterana ručna, poštujem kad kaće, ali ona je već imala. Razumela bih da ona nikad nije imala odnose. Imala si to što si imala, nećeš se bolje oprati u ovoj sezoni - govorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio si jedan od glavnih aktera ozbiljne frka, koje je čine se inicirao Mensur. Šta je probudio revolt u tebi? - pitao je Darko.
Sve okej da je bilo razlog. To danas uopšte nije bilo potrebno. Njemu se digla stvar, ušao je u neko svoje ludilo i počeo je da iskaljuje na drugome. On je ustao, ja sam bio u ćošku... Gledao sam mislio sam da se čovek sprda, mislio sam neka njegova šala. Ja počeo da se smejem, a vidim on ozbiljno, od prvog do poslednjeg. Ja njemu odgovaram sa garniture i onda tu ostane Miki, Janjuš i počinju pi*darije. Kako se vražao, gospodin, momak od Milice, on mene zakači, možda nije video. Gledam ga sa prezirom i averzijom, jer mi se gade njegovoi postupci od samog početka. Od prvog dana do sad stvara probleme, niko ga nije dirao i spopadao. Pljune on mene, pljunem ja njega... Prvi put kad je bio konflikt suzdržavao sam se za konflikt, danas bez problema - objasnio je Marko.
Kakav je Mensur osoba? - dodao je Darko Tanasijević.
Za mene iskompleksiran, ume da bude pametan. Zna da se šali, zrači on nečim... Ja sam objektivan, ima on pametne reči, dobro analizira. Ponekad kad uđe u šale, vidim da mu nije dobro, ima neku falinku i deficit. Upitam se, možda to radi zarad pažnje. Možda je krenuo da psuje da bi privukao pažnju i ispao žrtva - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga