AKTUELNO

Cveta od zaljubljenosti!

Voditelj Darko Tanasijević nalazi se u Šiša baru , a njemu se pridružila Dalila Dragojević koja je spremna da progovori o svojoj vezi sa Filipom Carem, ali i o odnosu sa suprugom Dejanom Dragojevićem.

Šta si shvatila za tih nekoliko sati? Koliko ti Filip nedostaje? - pitao je Darko.
Bila sam izgubljena, svašta mi se motalo po glavi. Sve mi se motalo, ali kad krenem da đetam, navikla sam sa njim da odemo do Đoleta, da ga štipamo za obraze, sve mi je bilo neobično. Shvatila sam da sam zaljubljena nenormlano ludo... Osećam sve! U ovom stanju ne bih volela da sam u rijalitiju, spremna sam na sve i svašta. Oseti to i on, kaže zaljubila si se kao mazga. Do pre par minuta nam je super odnos, ispratio me je i rekao da pazim šta pričam. Tek sinoć kad ga je Marko otvorio shvatila sam da je ljubomoram što uopšte moram da pričam o Dejanu... On meni kaže sa kim ne treba da pričam, a i ja njemu zameram razne sitnice. Ima osećaj da mu dajem lažnu nadu kroz odgovore. Zamerio mi je kad sam zaplakala, nisam zaplakala zbog Dejana... Nego kad je spominjao uspomene i kad mi se vrati film, to su bile lepe stvari, ne može da mi bude svejedno. Ne ide to tek tako, život od pet godina ne nestaje preko noći - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je moja prva veza sa Devicom u horoskopskom znaku, Devica na Devicu, katastrofa... Imamo mi nekih drugih probleme... Suzdržavamo se, neko će reći "sram je bilo"... Ne zanima me. mnogo je strasti, ovako mi nikad nije bilo u životu. Prvi put sam osetila toliku zaljubljenos... toliko dugo smo se gledali, razgovorali... Strast se budila sve više i više.... Možda se izdešavalo sve jer je on ustao i rekao "Da, ja sam zaljubljen"... On je tako hrabar, možda i lud. Prva njegova izjava je bila u izolaciji, ja sam plakala sa Matorom. Ne znam, sve je tako predivno počelo, plašim se da loše ne završi... Suzdržavamo se koliko možemo. Mi kad legnemo on mene zagrli, češka me po leđima. Ništa nismo imali od najintimnijih dodira, jer to... Sramota me je. Ja ga molim da pričekamo još malo... - nastavila je Dalila.
Kakav ti je Dejan ovih dana? Kako komentarišeš njegovoo ponašanje i izlaganja? - pitao je Darko Tanasijević.
Najviše mi je muka što priča lepe stvari o meni. Filip ovo gleda kao da mi radi namerno, da mi oteža... Ja tumačim da se drži toga da me ne vređa i da ispadne dobar čovek. njemu su najbitniji gledaoci. Kad je trebao da iznosi o meni i Filipu, rekao je da ne vidi ništa, a mene u garderoberu pita da li sam se zaljubila. Kroz sve to je pokazivao da neće imati pravo da iznese mišljenje jer ima takvu situaciju. On je stvarno dobar momak, ali u ovoj situaciju... Da je on meni to uradio, imala bih ispade, ali ne bih ustala i rekla da ću da ga poštujem. On poštuje samog sebe, ali kao... Kad smo se sinož posvađali Filip i ja, izgledao mi je najsrećnije, ide i peva. Od srca ne želim da se bavim Dejanom - nastavila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' si ga precrtala? - pitao je Darko Tanasijević.
Kao čoveka sa kojim sam delila život, da. Ako Filipu budu smetala i neka pomoć, spremna sam da i to eliminišem. Ne postoji opcija vraćanja Dejanu. Ponizila bih sebe, njega. Šta sve ljudi opraštaju jedni drugima napolju,... Ovo je pred kamerama, pa je drugačije. Rekla sam kakav život želim da živim. Ako Filip bude tu, ja stvarno želim da budem - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga