AKTUELNO

Stavio sve karte na sto!

Upravo je počela emisija "Izbacivanje". Voditeljka Dušica Jakovljević nalazi se u studiju, a njen večerašnji gost je Nenad Aleksić Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je da vidim da si okej. Kako si sada? - pitala je Dušica.
Super, bolje nego ikada. U proteklih 10 godina se nisam ovako osećam, preporodio sam se. Viđali smo se nešto bezveze, nismo bili zajedno. Kvcnulo mi je u glavi i došao sam sebi. Odlučio sam da samujem, upoznajem sebe i mogu da kažem da sam gotivan lik - pričao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' pratip sve što se događa? I kako si se osežao kad je proznala da momak kog je naviše volela nisi bio ti? - upitala je voditeljka.
Ja sam to odluvek znao, to se provlačilo kroz našu vezu. Mateja jeste bio njena najveća ljubav i ostao. To je razlog što veza nije mogla da uspe, sad se zna razlog. Ja sam neko na koga ne može niko da utiče, uvek tvrdim da sma u pravu. Skapirao sam da su mnogi bili u pravu, a da sam ja grešio. Imao sam ludački pogled, nije mi bilo dobro - govorio je reper.
Je l' se kaješ zbog stvari koje su se desile? - pitala je Dušica Jakovljević.
Malo ružno zvuči kad neko javno kaže, ali drago mi je da je izrečeno na taj način i da se sad zna istina. Nekako sam ravnodušan, ali imao sam u glavi to smešteno. Izazivalo je ljubomoru i bes. Ne kajme se ni zbog čega, sve što se desilo, trebalo je da se desi. Ja pa, svi... Skapirao sam ko su mi prijatelji, a ko nisu. došli su neki novi ljudi, imam ženski konzilijum, sestra koja mi se našla... Uticali su da se opravim i da se vratim sebi. Moćiće te da vidite novog Nenada - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga