AKTUELNO

Njihovo prijateljstvo traje skoro tri decenije!

Reporter Nemanja Vujičić kao uključio se uživo u program televizije Pink u ''Premijera - Vikend specijal'' i to direktno sa koncerta Ivane Peters i Leontine Vukomanović.

Ovom prilikom prisetile su se svog decenijama dugog druženja i svega kroz šta su prolazile i za vreme bombardovanja Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

Toliko sam ispunjena pozitivnom energijom sa ovom decom i čarolijom. Deca su teška publika, ali kad dobiješ njihovo poverenje, stalno su tu - priča Petersova.
Naša publika je podjednako zaslužna za naše koncerte kao i mi na bini. Skoro dve godine nismo nastupali zbog situacije koja nas je zadesila. Koristimo lepo vreme da se oraspoložimo. Bilo nam je teško devedesetih, ali toliko smo se lepo družili u tim danima i bili tu jedni za druge - priča Leontina.

Ovom prilikom prisetile su se i svog pokojnog prijatelja i kolege, Tošeta Proeskog kom je nedavno bila godišnjica smrti.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostao mi je u sećanju kao veliko dete i kao veliki vernik. Nije pripadao miljeu običnih ljudi, živeo je za pesmu - priča Leontina.
Samo sam ga jednom upoznala i to u hodniku televizije Pink, toliko je mio pogled imao, divan čovek - priča Ivana Peters.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.