AKTUELNO

Au!

Predstavnik sedme sile je naredno pitanje u emisiji ''Pitanja novinara'' koja je u toku, postavio Marku Osmakčiću:

Šta te je navelo da se udaljiš od Marijane? - upitao je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se distancirao kad je počela da mi na gadne načine vraća, pa sam onda odustao od svega kad me je najgadnije uvredila. Ušao sam sa Viki u vezu, pa je njoj proradila sujeta, pa je na bezobrazne načine radila svašta. Ja kažem danas, nisam bio tema samo sam seo do Viki, proziva na neki bezobrazan način. Nisam osetio kod nje pravi žal da joj je krivo zbog svega. Ne mora ona da klekne ili nešto slično, nego nisam video taj žal. Baš je nisko pucala, da je opsovala majku ili nešto. Ne volim te neke smicalice i provokacije. Doćiće lepi dani - rekao je Marko.
Saslušala sam sve što je imao da kaže. Što se tiče Viki stvarno sam se pokajala što sam to rekla i popričaću sa njom kad budem imala priliku. Što se tiče Marka on je za mene vazduh. Ne znam zašto on ima potrrebu, danas je baš bila tema i on je mene naveo. Mislim da je iz tog odnosa nastala svađa između mene i Viki. Skrenem pogled kad prođu i onda se dese te neke provokacije na koje ne mogu da prećutim, pa se desilo to što se desilo i ispala sam kreten. Nemam neke emocije, jednostavno je vazduh - nastavila je Marijana.
Meni se čini da ne može da te prežali - rekao je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa jeste tako. U trenutcima kad sam ja Janjuša uzdizala, njega je to povredilo. Nisam ispala fer prema njemu, nemam neko lepo mišljenje o njemu. Vrti jednu te istu priču - nastavila je Marijana.
Da ti objasnim što mi se zgadila...Nema Viki nikakve veze sa mnom. Ja pokušavam da ona meni bude vazduh, ali nakon one istine koje sam rekao ona je došla na klupu kao neki psiho. Ja je uopšte spomenuo nisam. Ja nemam nikakav problem sa ljudima koji priznaju da su perfidni, a ne ovi što se peru. Ti obrazloži pa ću da se složim. Mene Dejan kad je naveo danas, ja sam se složio jer ako hoću da osvojim neku devojku, ne biram sredstvo. Ako smatraš da sam perfidan, ajde ti meni maco, objasni što - rekao je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Razočarala sam se u njega i nemam potrebu da ga komentarišem. Kajem se za to, ali je ona ta koja prva provocira - rekla je Marijana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta: 

Autor: N.Žugić