AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija ''Pitanja novinara'' a predstavnik portala Pink.rs novinar Darko Tanasijević podigao je Irmu Sejranić da prokomentariše:

Ona se vraćala par puta, lažov - rekla je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću vas podsetiti da je Milena Ćeranić demonstrirala na Farmi i bila je hrabra - rekao je Darko.
Ne želim uopšte da demonstriram i da pravim budalu od sebe - rekla je Milica.
Kako ona opšte ima kontakt sa Vladimirom Tomovićem? Jaka riba neka, evo javiće se Milici, od toliko ribetina javiće se Milici. Ova mala je jedan takav patološki lažov. Sedeli smo u karantinu kad je mala prošla i rekla da je gledala film sa Anteom - rekla je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam videla za Gruju, za Antea nisam - rekla je Ana.
Zato sam i rekla da je opasna. Dva puta smo je uhvatili, ozbiljno laže. Mogla je ona da laže i da vozi priču, ali nije toliko inteligentna. Tvoja reakcija nije nikako iskrena - rekla je Sejranićeva.

Darko je sledeće pitanje postavio Marku Janjuševiću Janjušu:

Kako ti se čini ovaj autfit? - pitao je Darko.
Zamisli kad se oznoji pa se ovo prilepi. Kako da ne, baš sam razmišljao da joj pomognem. Ovde vag**a postane kao suva šljiva - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si onako jaka žena u lateksu, pa ako budeš imala problem sa skidanjem haljine, možeš da pitaš Mensura. Ne znam da li si znala ali Janjuš obožava kupaće kostime - rekao je Darko.
Volim ja te varijante ali moram da se prošetam pored njega i da mu pogledam lice. Kad smo došli šetkala sam se u kupaćem, pogledi su mi sve rekli. Veruj mi pošto je emotivan, posvetiću mu više pažnje - rekla je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta: 

Autor: N.Žugić

#Zadruga