AKTUELNO

Sukob ne jenjava!

U toku je emisija ''Pitanja novinara'' a predstavnik portala Pink.rs novinar Darko Tanasijević sledeće pitanje postavio je Mateji Matijeviću:

Zašto izbegavaš ovako lepu damu? Da li je moguće da je izbegavaš? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde da se dotaknem svega što je rekla. Ona sve vreme mene provocira u prolazu. Sve vreme indirektno priča glasno da uvek ja čujem. Razdere se u sobi nešto konkretno za mene. Iskreno, izbegavam je jer mi emituje taj neki negativni vajb. Što se tiče tih naočara, ona sa nekom trećom osobom počne da priča kako su muškarci loši. Mene te fore ne zanimaju i jako me smara. Za sve me pecka. Nisam ni krh nego nemam strpljenja za ovo više. Imam problem, nema šta da mi uzima naočare ni da ih koristi. Možda iz mene izbija trenutno bes, ali sam razočaran jednim njenim postupkom. Bilo je nešto sa Krletom, i rekla je da ne zna ko je to. Otišla je po vodu i donela je tri flašice, i delila vodu i meni je ne da. Nema potrebe da imamo bilo kakvu komunikaciju. Ma vozi beži, forhend znaš koji - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ja tebi treba da guram u ruke vodu. Nećeš pričati nešto što nije istina, molim te prekini. Ja ne želim sa tobom da imam komunikacju. Nadam se da je ovo poslednji put da se ovde nalazimo - vikala je Đuričićeva.
Mislim da nije harizmatična i nema taj iks faktor - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi ti neki Bred Pit i ne možeš da imaš svaku, da ti ja objasnim. Niti si neka muškarčina, a da se sad porodiš ovde pored mene, ne bih ti navela - rekla je Anđela.

Darko je ovaj put pozvao Sanju Grujić da prokomentariše:

Vrlo si nekulturan i neprijatan, kod mene šanse više nemaš - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara je osoba za sebe ima svoje kvalitete, ali ima iks faktor. To je poenta mog izlaganja, neću da vas poredim i da kažem to - zaključio je Mateja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta: 

Autor: N.Žugić

#Mateja Matijević i Anđela Đuričić

#Zadruga