AKTUELNO

Sve je ipak okej?!

Predstavnik sedme sile je naredno pitanje u emisiji ''Pitanja novinara'' koja je u toku, postavio je Lazaru Čoliću Zoli i Miljani Kulić:

Kakav je tvoj odnos sa Zolom? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Odličan, a te svađe nisu apsolutno ništa. Ja sams e malo šalila, bilo mi je dosadno i to je to. Ja sam slušala ljude koji žele da naprave svađu - rekla je Miljana.
Jel ti se čini da je odustao od rešavanja vaših problema ? - pitao je novinar.
Ne ne čini mi se - odgovorila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Neraspoložena je zbog nekih drugih stvari. Kad je bio izbor za najperfidniju osobu, da imamo nešto da rešimo. Ja to ne gledam tako, u rijalitiju smo i ima svako pravo da kaže šta hoće i da se zanima čime hoće, pa i našim odnosom. Trudim se, zaista se trudim, ali mislim da nisam nikada bio posvećeniji našem odnosu. Ona dolazi nekad u faze da prebaci. Sad ispada problem što vam odgovaram na pitanje. Kad ona i ja nismo u dobrom odnosu, znate već šta se dešava. Kamo sreće da smo imali scenario, ali je na žalost sve spontano između nas. Nismo pred raskidom, naš odnos je okej totalno. Dođe do nekih čarkica, trudim s eda je ne dovodim i da je ne provociram i ne uzvraćam. Mislim da se nikad nisam ovako prema njoj odnosio i mislim da se ponašam maksimalno fer prema njoj. S obzirom na to da znam u kakvim je odnosima sa Đedovićem, rekao sam joj da će se Ermina oglasiti. Ja smem da se zakunem da to nisam rekao, ali sve i da sam rekao, sve je to iza nas. Mislim da je važnije šta čovek uradi a ne šta kaže - rekao je Zola.
Zola, to je sada jako tanka linija izemđu toga da nisi rekao, možda rekao u afektu i da si rekao - rekao je novinar.
Mene boli briga šta će ko da kaže, ja mogu da se zakunem da nisam rekao. Nejasno mi je da izmišljaš tako nešto. Nema mi logike, možda jesam pričao to kad sam bio nervozan, ali da sam i mislio sigurno joj ne bih rekao pored tri rijaliti učesnika. Nadam se da će se i Anđelo oglasiti - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana kako ti ovo komentarišeš - rekao je novinar.
Verujem mu apsolutno sve. U ponedeljak će sve biti okej, tako da se ne brini. Ne mislim da je degutantno, životinje su plemenita bića. Bolje da me upoređuje sa životinjama, nego sa nečim drugim - zaključila je Miljana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta: 

Autor: N.Žugić

#Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

#Zadruga