AKTUELNO

Na pevačevoj sahrani bilo je nekoliko stotina ljudi.

Legenda narodne muzike Predrag Cune Gojković, koji pre pet dana preminuo u 85. godini, sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Foto: E-Stock/Kobra

Opelo je održano u 14:30, a u 15:00 časova njegovo telo je položeno u grob koji se nalazi u blizini mesta na kom počiva Velimir Bata Živojinović, njegov dugogodišnji prijatelj.

Foto: Tanjug

Sahrani je prisustvovao veliki broj njegovih prijatelja i kolega.

Foto: E-Stock/Kobra

Njegova supruga Leposava plakala je tokom celog opela i tokom same sahrane, još nepremna da se pomiri sa gubitkom.

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Osim nje i ćerki Nataše i Katarine, pevača su na večni počinak ispratili i Merima Njegomir, Bora Dugić, Ivan Milinković iz "Legendi", Vera Matović, Snežana Đurišić, Zahar, Radiša Urošević, Duška Jovanić, Lepa Lukić i Đorđe David.

Foto: E-Stock/Kobra

PROČITAJTE JOŠ: GOCA LAZAREVIĆ U SUZAMA ZBOG SMRTI PARTNERA: Iskidala sam se zbog njega (FOTO)

Foto: Tanjug

Osim njih, tu su bili i Vesna Trivalić, Radoš Bajić, Minja Subota, Olivera Kovačević, Dragan Vujić Vujke i ministar spoljnih poslova i prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić, kao i mnogi drugi.

Foto: Tanjug

Pevačeva ćerka, glumica Katarina, od oca se oprostila rečima zbog kojih su zaplakali svi prisutni:

Foto: Tanjug

- Pitam se sinoć kako da počnem, šta da kažem sada ovde pred ovim ljudima koji su došli da ti se poklone i zahvale?! Ti i ja nečujno razgovaramo već pet dana, sve znaš i sve je jasno. Znam da si tu... Pokušavamo Nataša i ja da stegnemo dušu, ali teško nam ide... Kažem Nataši: "Moramo biti jake zbog mame, Mije, Sergeja i Eme." Jake smo zbog tebe, pomeramo brda kao što si i ti za nas. Kažeš: "Nemojte plakati, imao sam sve. Imao sam celu planetu u svojim pesmama. Sve što čovek može da poželi. A najvažnije, imao sam porodicu, moje bogatstvo!" - rekla je između ostalog ona.

Pink.rs

#Predrag Cune Gojković

#Sahrana

#pevač

'