AKTUELNO

Ne žele da je vide u ovakvom stanju!

Tokom današnjeg sastanka u "Zadruzi", gde su zadrugari birali najperfidnijeg takmičara, dogodio se neočekivani, do sada najskandalozniji sukob. Naime, Marijana Zonjić i Viktorija Mitrović su se posvađale, a onda je Zonjićeva izgubila kompas i u raspravi iskoristila Viktorijinu najveću traumu i noćnu moru.

Naime, Marijana je Viktoriji spomenula crkvu, podsetivši je na to da je bila žrtva silovanja, što je zgrozilo kompletnu naciju, a mi smo kontaktirali Viktorijinu baku, koja je bila vidno uznemirena onim što upravo gleda i sluša:

Foto: TV Pink Printscreen

Ispratili smo nešto, nismo smogli sve, zbog njene ćerkice, ona se uznemiri čim čuje njen glas, pa zbog toga. Stvarno je strašno, videli smo da je Viktorija pukla, to je nešto što će nju pratiti kroz ceo život i ona to nikada neće moći da zaboravi, naravno da je ružno da joj se tako nešto spominje. Ali ona mora biti jaka i mora sve to pregurati, pratila je rijaliti i znala je da tako nešto može da se desi. Ima našu podršku da ostane do kraja i bori se! - rekla je Viktoriji baka.

Foto: Pink.rs/N. Vujičić

Autor: M. I.

#Zadruga