AKTUELNO

Ovo niste znali!

Sanja Marinković, autorka i voditeljka emisije "Magazin In", ugostila je i ove subote u svom studiju dobro poznate dame sa domaće javne scene, među kojima su se našle bivša učesnica "Zadruge" Mina Vrbaški, pevačice Mia Borisavljević, Vesna Đogani, Biljana Jevtić, kao i ministarka bez portfelja, Slavica Đukić Dejanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Biljana Jevtić je više od tri decenije u braku sa kolegom, Aleksandrom Acom Ilićem, pa je u svom gostovanju otkrila nepoznate detalje njihovog odnosa.

E, koliko puta sam ga izbacila iz kuće... Ne bukvalno izbacila, već je i sam izašao kada me tako iznervira. Jednostavno, ne slažemo se u nekim razmišljanjima i odlukama, pa mu na lep način često kažem: "Idi malo sa društvom", da on to ne oseti i da ga ne povredi, ali želim nekad da budem i malo sama - priznaje Biljana.
Vi meni uopšte ne delujete kao takva žena, koja će da izbaci muškarca iz kuće - kaže Sanja Marinković.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Pa, nisam ga bukvalno izbacila, vratio se on - smeje se Jevtićka, pa dodaje:
Mi se jako dobro znamo. Mi smo 35 godina u braku, toliko dobro se poznajemo. Partneri bi pre svega trebalo da se dobro poznaju, da bi znali kako da reaguju u nekom trenutku. Ja njemu ne moram ništa da kažem, ni on meni, u pogledu on vidi da li je meni nešto okej ili nije, ako nije, onda se povlači - otkrila je Biljana u emisiji "Magazin In".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Aca Ilić

#Biljana Jevtić