AKTUELNO

Osvrnuo se i na njeno pomirenje sa Franom!

Ljubavni odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša obeležio je drugi deo četvrte sezone najgledanijeg rijalitija u regionu. Publika i zadrugari su pomno pratili njihovu burnu vezu, kojoj je nakon završetka rijalitija došao kraj. Iako su imali nekoliko žustrih svađa, Tara je po ulasku u "Zadrugu 5" otkrila da su reper i ona ostali u prijateljskim odnosima.

Foto: Printscreen Instagram/tarasimov, nenadaleksicsha

Simova je u "Zadrugu 5" ušla sa željom da pokaže svoju drugu stranu, nadajući se da više neće imati emotivne slomove. Međutim, ono što ju je totalno poremetilo je to što se našla u istom prostoru sa svojim bivšim dečkom iz "Zadruge 3", Matejom Matijevićem. Njih dvoje su bili vezani lisicama u okviru specijalnog nedeljnog zadatka, a ova blizina pomogla im je da shvate neke stvari. Mateja je definitivno potvrdio sebi da više nikada neće biti sa njom, što je i Tara shvatila posle žurke gde je pokušavala da privuče njegovu pažnju.

Sinoć se u Beloj kući odigrala emisija "Nominacije", gde su takmičari pete sezone birali između Dalile Dragojević i Filipa Cara. Ovaj ljubavni odnos podsetio je Taru na njenu priču sa Ša, pa je tokom nominacija imala izlaganje koje je dovelo do toga da se posvađa sa Markom Đedovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara je tada istakla da nikoga nije volela kao Mateju, kao i da njena ljubav sa Ša nije bila ni približna tome i da se kaje što je uopšte ulazila u odnos sa reperom, jer smatra da sav haos koji je nastao zbog toga nije bio vredan. Đedović ju je napao, te istakao da ona pokušava da se "pere" i da se ne kaje što je povredila reperovu bivšu ženu.

Stupili smo u kontakt sa Ša, koji nam je prokomentarisao ovu situaciju.

Istina je da naša veza nije mogla da uspe zato što je ona uvek volela Mateju, što se i dokazalo sada u "Zadruzi 5" - započeo je Ša, pa nastavio:

Foto: Pink.rs

Samo mogu da kažem da sam ja u vezi bio ispravan 100% i da mi je drago da se konačno vidi u čemu je i u kome uvek bio problem. Tara u suštini nikad nije znala šta hoće, mada, eto, sve to mogu da pripišem njenim godinama. Želim joj sreću u "Zadruzi", to svakako, i da prođe što lakše kroz svaki mesec proveden tamo - istakao je reper.

U "Zadruzi 5" se dogodila još jedna zanimljiva situacija. Tara i Fran Pujas su zakopali ratne sekire. Podsetimo, Pujas je tokom "Zadruge 4" bio nerazdvojan sa Ša, a kao jedan od razloga za prekid prijatljstva tokom emisija "Narod pita" navodio je upravo Simovu. Upitali smo Ša i šta misli o njihovom pomirenju.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara mi nikada nije branila da se družim sa njim, imala je uvek lepo mišljenje o njemu, kao i ja. Tako da, to mi je sasvim normalno - zaključuje Aleksić.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. P.

#Fran Pujas

#Mateja Matijević

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov