AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Premijerna ekipa i ove nedelje gledaoce televizije Pink vodi na petočasovno putovanje kroz svet poznatih. Šarmantni voditeljski duo Tijana Prica i Bojana Lazić i ovog nedeljnog popodneva pozdraviće gledaoce iz već dobro poznatog studija, dok će reporter Nemanja Vujičić i ovog puta biti na svim bitnim lokacijama sa najpoznatijim ličnostima domaće i regionalne javne scene.

Foto: Pink.rs

Ekipa emisije "Premijera - Vikend Specijal" spremila je ove nedelje pravu ekskluzivu, te će pred premijerno objektiv stati Biljana Dragojević, koja će ovom prilikom prvi put za gledaoce kraj malih ekrana ispričati svoju potresnu ispovest, kao i sve detalje odnosa sa svojim sinom, Dejanom i njegovom suprugom, Dalilom.

Foto: Pink.rs

Ali, to neće biti jedina ispovest ove nedelje! Poznato TV lice Suzana Mančić će takođe stati pred kamere i otkriti svoju životu priču, ali i neke detalje koje javnost do sada nije imala priliku da sazna. Ona će u emotivnom razgovoru sa Nemanjom Vujičićem ogoliti dušu pred milionskim auditorijumom.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored detaljnih izveštaja o poznatima sa svih događaja u nedelji za nama, Bojana i Tijana će ove nedelje u svom studiju ugostiti pevača Sergeja Ćetkovića, koji će publici pored svog šarma pokloniti i nekoliko pesama, te nema sumnje da će i ovog puta u studiju biti i više nego dobra atmosfera.

Foto: TV Pink Printscreen

Premijerna ekipa će se prisetiti lika i dela Marine Tucaković, kojoj je juče održan četrdesetodnevni pomen.

Foto: Pink.rs

Ne propustite najnovije izdanje emisije "Premijera - Vikend specijal" koje je na programu televizije Pink u nedelju, 31. oktobra, s početkom u 13:30 časova!

Video: Pink.rs

Autor: P.R.