AKTUELNO

Opet iznova!

U toku su nominacije. Zadrugari noćas biraju između Filipa Cara i Dalile Dragojević. Tara Simov je naredna koja je nominovala:

Filip i ja se znamo od prošle godine, on je jako dobar čovek. Sa druge strane o Dalilu znam od Zadruge 3, ona je mene sklanjala od Mateje prvih par meseci, međutim ona se promenila. Pokazala si sebe kao zlu osobu i jednina si osoba koja je izazvala mog oca da da izjavu. meni ova situacija ne prija. Ja od toga imam fleševe, a Car je u mojoj poziciji. On je muško pa če jače podneti to, a Dalila je ta koja je lomila stakla kao i ja. Dovela je sebe u situaciju da toliko popusti i da joj toliko otkažu kočnice. Ja sam se danas rapala kada sam videla Dalilu, nadam se da će joj biti bolje, ali se plašim da će biti još gore. Meni se to desilo, ona je sama sebe povredila, gleda sebe kao krivca, gadi se sama sebi. Nju je Dejan povredio rečima koje je rekao, a ona to nije očekivala. To je bio jedan dobar brak, vidim sebe u Dalili i Caru, ali me ubi savest dok vidim Dejana - pričala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako se tako ponašaš to je poremećaj u ponašanju - rekao je Đedović.
Ja razumem da ti to ne razumeš Đedoviću. Nemoj ti mene da demantuješ - govorila je Tara.
Ne postoni naknadna savest, ti da si ovo uradila napolju, ne bi se kajala. Ma Tara molim te, kaješ se ti, ali nije to drama, koga boli ku*ac za sve to - govorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa ja sam dolazila kod tebe i plakala. Meni nije bilo lako. Ja sam se trudila da dam šansu tom odnosu, ali nisam ga dovoljno volela, nije bio zdrav temelj. Ja nisam njega pustila niz vodu, nego je on mene. On je pričao da voli svoju ženu - pričala je Tara.
Ma daj, koga boli ku*ac za neku ribu koja tako radi. Šta koga zanima za Dejane, Ivane, Lune, Kije - komentarisao je Đedović.
Tara nisi u pravu - komentarisao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ta koja je nosila ceo teret na svojim leđima, meni je neprijatno da komentarišem ovu temu, jer ne znam šta bih rekla - pričala je Tara-.
Tara Ša je bio tvoj hir, nemoj da lupaš. Dok si ovde bila ti si govorila kako ti se on gadi - govorio je Car.
Ja volim Stefana, on je moj drug, a Mateja mi je bolna rana i uvek će mi biti. Ja bih svakog ostavila zbog Mateje. Filipe ti si ljubavnik, ja sam ljubavnica - odgovorila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara ti praviš problem, sve si svesno i namerno uradila, samo od sebe praviš žrtvu - vikao je Đedović.
On je meni ostavilo psihičke traume, ja sam se pokajala, ispadam sve i svašta jer mi je neko dao 50000, ja neću da se perem - vikala je Tara.
Tara ti si uz jednu cigarku volela ša, kukala sa Matejom, falio ti je Stefan, a Lazara si povredila, alo kako da ne budeš osuđena,. TI si rekla Kariću da ga želiš - govorio je Car.
Ma da bre. Šaljem Dalilu, ostavljam Filipa - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.B.

#Zadruga