AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je nastavak emisije ''Gledanje snimaka'', a Ivana Šopić je upravo ušetala u Belu kuću, a zadrugari su imali priliku da prokomentarišu odnos Filipa Cara i Dalile Dragojević. Nakon što su Irma Sejranić, Ivan Radosavljević Beli i Mensur Ajdarpašić dali svoj sud, sledeća je ustala Miljana Kulić:

Foto: TV Pink Printscreen

Iz ovoga možemo videti da je Dalila dno dna, ali Filip je taj koji ustaje i kaže da ne može da podnese. Smatram da životinje ne mogu da se kontrolišu, ali ljudi mogu. Kakav god da je bio odnos sa Dejanom, mogla je da uđe sama bez njega. Ja sam zbog ovoga namrzla ove ljude. Ne mogu da ga podnesem da ga gledam ovako. Ivana ovo je bolesno. Vidi se da ni sa čije strane nije gluma, kao što sam rekla u intervjuima da je Dejan jedan od onih koji je lagan i da može da se druži sa svima - rekla je Miljana, pa je nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je ponizila ovog čoveka koji će biti prekoputa. Mogu da razumem zaljubljenost, ali ne mogu da razumem tu ljubav. Kad nekoga zavoliš možeš da umreš za tu osobu. Treba sve da vidi i da izbaci sve iz sebe, pa da počne ona da mu se gadi. Kad počne da mu se gadi, tad je najsrećniji čovek na ovom svetu. On nikada nije pogledao ni jednu drugu devojku - zaključila je Miljana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Autor: N.Žugić