AKTUELNO

Niko ovo nije očekivao!

U toku je nastavak emisije ''Gledanje snimaka'', a Ivana Šopić je upravo ušetala u Belu kuću, a zadrugari su imaliu priliku da vide razgovor između Dalile Dragojević i Filipa Cara.

Prva je reč da prokomentariše dobila Dalila:

Činjenica je da se ovo nikada ovako nije desilo, sve ovo što se dešava nikada nije bilo tako. Uvek mi treba vremena da procenim osobu, a ovde je ona trajala mesec dana. Glupo je da sada o ovome pričam. Konstantno se ljubimo. Ne mogu da poredim odnose, kad sam počal sa Dejanom, on je ušao i poljubio se sa mojom drugaricom u garderoberu, a ja sam završila u izolaciji. Kad sam ujutru izašla, ona mi je prišla i rekla mi da nije mogla da mi ne kaže, i priznala mi je to. Onda posle toga, osam devet dana, smo spavali u krevetu i nismo se ni dotakli, pa je tek onda usledio poljubac. Nije to bilo isto kao sa Filipom. Ja njemu ne verujem skroz, i to me nervira. On planira budućnost i sve, i to mi deluje slatko, al posle se osvestim. Jedno je zaljubiti se, a drugo je zavoleti nekoga - rekla je Dalila

Foto: TV Pink Printscreen

Kako bi opisala ovo sa Filipom? - upitala je Ivana.
Onako kao i Matora što je rekla. Ovo je jače od zaljubljenosti tri puta. Mene je Filip pitao da li mi se ovo desilo kao sa Dejanom. Ne, jer nisam bila udata, a kad je reč o tome što pričaju da moji bivši podsećaju na Filipa, ne podsećaju, ali liče - nastavila je Dragojevićka.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Autor: N.Žugić