AKTUELNO

Spremna je na sve sa njim!

U toku je radio-emisija "Sprdnja". Stefan i Janjuš su u goste pozvali Dalilu Dragojević koja je spremna da bez dlake na jeziku progovori o svemu!

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si, jesi slušala izlaganja - pitao je Janjuš.
Dobro sam, zlatna sredina, nisam baš oduševljena - rekla je Dalila.
Spavaš li mirno - glasilo je pitanje.
Ne, nespavam uopšte, bila sam umorna na početku rijalitija, a sada legnem oko šest. Nespavam kako treba i ne jedem kako treba, sinoć me nervoza uhvatila. Bila sam srećan kada sam videla klip, ali Dejanova reakcija me je šokirala, nespavam mirno - rekla je Dalila.
Da li misliš da će Vaša veza da potraje- glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da da, ne upuštam se u odnos gde nije stabilno, sinoć sam imala blaži nervni slom. Želela sam da odem iz rijalitija ali nisam uspela. Filip je došao za mnom i rekla sam šta sam rekla. Care meni priča nešto i ja smatram da je to tako, ali ima momente kada mu ne verujem, on priča nešto mu se desilo, pa se nije desilo, bio je sa udatom ženom. Smatram da je moj korak vredan jer se nisam osećala srećno, lepše mi je bilo da budem sa Filipom nego u kuću, ali sada mi se dešava to da on u pola priče se okrene i zaspi. Ja nisam mogla da verujem. Isplakala sam se kao kišna godina - rekla je Dalila.
Koliko si zaljubljena u njega - pitao je Karić nju.
Nikada se ovako nisam zaljubila, voleti je nešto drugo, ali iz zaljubljenosti je prešlo u ludost. Nikada mi nije bilo vatreno kao sada, ne želimo da dođe do se*sa, ali i to ako se desi Bože moj, šta sad. Filip mi odgovara kada je normalan, ali u nekim situacijama me jako izneravira - ispričala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko te najviše osuđuje zbog ovoga što radiš - pitao je Janjuš.
Da, porodica, mislim da me otac izbrisao sa liste postojanja - odgovorila je Dalila.
Otac mi je bolna tema, ne želim da pominjem roditelje, njega ne zanima rijaliti. Nama je rekao družite se. Meni je rekao da budem jaka. Vidim da mi nisu poslali stvari, ali dobro. Proći će i to, krenuću od nule. A što se tiče Filipove izjave, meni ne pada na pamet da izlazim, ako je njemu teže nego meni neka ide. Ja sam dala neka obećanja ljudima, i tako će biti. Definitivno ne želim da izlazim odavde - rekla je Dalila.
Da li si razmišljala gde ćete živeti ti i Car - glasilo je pitanje.
U Beogradu, pričali smo o tome, on će prvo otići do njegovih, pa ćemo videti. Iskreno ne želim poziv sa mojima do kraja, videćemo šta će biti do kraja i kada izađemo. Smatram da ni njegovi neće podržati naš odnos, ali dobro. To mi je karma - rekla je Dalila.

Filip Car je upao u radio!

Bruno je deo moje porodice i kada ona dođe do tog nivoa da bude deo moje porodice, onda ću ih upoznati - rekao je Car.
On kao ima neke nerazjašnjene osobe sa nekim od mesec dana i on će tu kao da popriča nešto, a kada ja priđem Dejanu on napravi haos - rekla je Dalila.

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta:

Autor: N.V.

#Car Filip

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

#Zadrugari