AKTUELNO

Iskreno o svemu!

U toku je radio-emisija Marka Janjuševuća Janjuša i Stefana Karića, dok je Filip Car, nakon kratke muzičke pauze, nastavio sa svojim izlaganjem:

Ja sam učazio tek tako u veze i odnose...Lagan sam kao teretni brod

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da tvoji roditelji podržavaju novu snajku? - glasilo je pitanje.
Ne znam kako gledaju na celu situaciju, jedino što mogu da mki zamere je to što je ona udata. Trebali bi biti realni u tome da je Dalila puno bolja od mojih prethodnih odabira. Mogu biti puno srećniji sa njom nego sa ostalima. Nas dvoje smo u nekom tom ljubavnom svetu srećni, dok je Dejan nesrećan. Jako je zavidno da ja pričam o tome. Nervozan sam i stegne me ovde, pa nekad i u besu donesem pogrešan sud o Dejanovim reakcijama. Bolje mi je da sam suzdržan i uz nju - rekao je Car.
Misliš li da ćeš bolje proći od Dejana - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad bih povukao crtu, ja bih potpisao da imam ovakav brak kao što je on imao, da mi se sve isto desi. Jeste, ali su oni puno puta razgovarali i govorili o tome za crnim stolom, ali svakome sa strane je bilo vrlo jasno sve i sa njim je bila vrlo jasna - rekao je Car.
Šta ćeš da uradiš ako uđe Maja i vrate ti se emocije? - glasilo je naredno pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da mi se vrate emocije prema nikom. Nisam imao sa njom neki odnos, krenuli smo to kao grlom u jagode, pa smo se zavozali, i to se prekinulo mojim ulaskom ovde. Voleo bih da pružimo ruku jedno drugom i da ozbiljno porazgovaramo. Ne mogu ni jednu devojku da stavim ispred najboljeg prijatelja Bruna, on je moj broj jedan. Vidim nju kao ženu mog života, ono sve što je bilo bili su šlageri - rekao je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Autor: N.Žugić